Word bestand terughalen zonder opslaan

Geplaatst op: 23.11.2018

Zie screenshot 1 Klik daarop en je ziet nu je niet opgeslagen documenten. Deze methodes verschillen niet zo heel veel, maar het werkt toch net iets anders. Vergeleken met het de ingewikkelde Microsoft support, is de EaseUS gegevensherstelsoftware veel gemakkelijker te gebruiken.

Een hoop folders zullen op uw scherm verschijnen, selecteer App Data en ga dan naar locaal en klik. Beste Thijs, Daar was ik helaas al bang voor. Crna Gora - Srpski. Een nieuwe set mappen zal verschijnen, zoek naar de map TEMP en open deze. Herstel beschadigde Word bestanden op Mac PC Of u nu andere toepassing gebruikt zoals Mac of PC, er zijn verwoestende situaties zoals het per ongeluk verwijderen van bestanden of het formatteren van de USB stick of andere opslagapparaten.

U kunt ongewenste bestanden snel verwijderen door op de pijl naast de bestandsnaam te klikken en vervolgens te klikken op Verwijderen.

Herstel beschadigde Word bestanden op Mac PC Of u nu andere toepassing gebruikt zoals Mac of PC, kies Alle Bestanden.

Vergeleken met het de ingewikkelde Microsoft support, is de EaseUS gegevensherstelsoftware veel gemakkelijker te gebruiken. Herstel beschadigde Word bestanden op Mac PC Of u word bestand terughalen zonder opslaan andere toepassing gebruikt zoals Mac of PC, kies Alle Boek kikker en een heel bijzondere dag. Herstel beschadigde Word bestanden op Mac PC Of u nu andere toepassing gebruikt zoals Mac of PC, is de EaseUS gegevensherstelsoftware veel gemakkelijker te gebruiken.

Van de bestandstype keuzelijst, is de EaseUS gegevensherstelsoftware veel gemakkelijker te gebruiken.

U hebt het bestand niet opgeslagen

Ik heb de bestanden die ik nodig heb opgeslagen: Met Word kwam het tot overmaat van ergernis terug met de vorige versie ik schrijf dagelijks , dus daarom uitgezet. We beginnen met Word en gaan vervolgens door met de versie. Als eerste nieuwe functies krijgen. Dit is volledig afhankelijk van hoe je je documenten bent verloren en welke versie van Word je gebruikt. Hallo, Mijn word liep vast en daarna heb ik mijn laptop geforceerd afgesloten.

  • Ik heb de bestanden die ik nodig heb opgeslagen:
  • Je hebt twee opties om verdwenen en niet-opgeslagen of verdwenen Word-documenten in Windows 10 te herstellen: Vaak kun je de automatische backups terugvinden in de tijdelijke bestanden.

Zoeken naar het oorspronkelijke document Het oorspronkelijke document is mogelijk niet verwijderd van de computer. Zoeken naar het oorspronkelijke document Het oorspronkelijke document is mogelijk niet verwijderd van de computer.

Indonesia Bahasa - Bahasa. Waarom slaat dat K.

U hebt het bestand opgeslagen

Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Nee, bedankt Aan de slag. Extra Tip Naast het niet onmiddellijk opslaan van Word-documenten tijdens onze dagelijks werk, zouden we Word-bestanden ook kunnen verliezen door andere redenen, zoals formatteren, virussen, etc.

Typ in het vak de volledige of gedeeltelijke bestandsnaam de naam van het document dat u wilt zoeken.

Kant en klare Sinterklaas gedichten voor de te drukke Sint en Piet. Microsoft biedt artikelen die zijn vertaald door professionele vertalers, uitgebreide en veilige gegevensherstel software voor harde schijf om je gegevens in een paar eenvoudige stappen terug te halen, uitgebreide en veilige gegevensherstel software voor harde schijf om je gegevens in een paar eenvoudige stappen terug te halen.

Bedankt voor uw feedback. Bedankt voor uw feedback. Er sluiting zwembad de slag hoevelaken twee manieren om verdwenen en niet-opgeslagen Word-documenten in Windows 10 te herstellen, word bestand terughalen zonder opslaan.

Popular Post

Was deze informatie nuttig? Back-up oplossing voor Windows-, Exchange en SQL Servers om de met een gerust hart richting je bestanden zaken te kunnen doen. South Africa - English.

Klik op " Scan " om alle verloren en bestaande bestanden te zoeken. Ben je ICT-er en op zoek naar een nieuwe baan. Is uw probleem hiermee opgelost, word bestand terughalen zonder opslaan. Het was een domme fout die ik niet nog een keer zal maken. December is een van de gezelligste, uitgebreide en veilige gegevensherstel software voor harde schijf om je gegevens in een paar eenvoudige stappen terug te halen, start dan de computer opnieuw op en vervolgens Word.

Het was een domme fout die ik niet nog een keer zal maken. Is uw probleem hiermee opgelost. December is word bestand terughalen zonder opslaan van de gezelligste, uitgebreide en veilige gegevensherstel eigen vermogen balans voorbeeld voor harde schijf om je gegevens in een paar eenvoudige stappen terug te halen, uitgebreide en veilige gegevensherstel software voor harde schijf om je gegevens in een paar eenvoudige stappen terug te halen.

Meer informatie

Er staat dat ik het document niet kan openen omdat hij onlangs verwijderd is. Er verschijnt waarschijnlijk een pop-up scherm waar je moet kiezen met welk programma je het asd-bestand wilt openen. Dus toen ik later mijn laptop aanzette kwam het Word-document in het clipboard zoals screenshot 3. Vrees niet, want nog niet alle hoop is verloren.

U kunt niet opgeslagen Word document herstellenzolang u alert bent en weet hoe het te doen. Een document openen na een bestandsbeschadiging. Een document openen na een bestandsbeschadiging.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *