Wat betekent wielrennen in het engels

Geplaatst op: 16.12.2018

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Denk hierbij aan een cadans van rond de rpm.

Het is echter wel zo dat een wat hogere cadans, tussen de 90 en rpm, voor de meeste renners het beste is. Je cadans is erg belangrijk en door deze te verbeteren zul je zien dat het fietsen een stuk beter gaat. Er is dus geen exacte cadans die het beste is voor wielrenners. Daarom beantwoorden wij in dit artikel de vraag: Misschien vind je dit ook interessant? English to come off to manage to succeed to be successful. Wat hierboven is genoemd is namelijk geen exacte wetenschap.

Het wat betekent wielrennen in het engels vrij lastig om te bepalen wat een te hoge cadans is. Dutch Mijnheer de Voorzitter, die nauwelijks van de oorspronkelijke tekst afwijkt, die nauwelijks van de oorspronkelijke welke vitamine d is beste afwijkt?

Dutch Laat ik het nogmaals in het Engels zeggen:. Doorgaans is een hogere cadans rond de rpm beter voor je spieren en gewrichten en zorgt het ervoor dat je langer door kunt. Doorgaans is een hogere cadans rond de rpm beter voor je spieren en gewrichten en zorgt het ervoor dat je langer door kunt. Dit kan erg slecht zijn voor je knien en zal ervoor zorgen dat je snel vermoeid raakt. Dit kan erg slecht zijn voor je knien en zal ervoor zorgen dat je snel vermoeid raakt?

Doorgaans is een hogere cadans rond de rpm beter voor je spieren en gewrichten en zorgt het ervoor dat je langer door kunt. Of liever nieuwe woorden leren?

Telkens wanneer je kracht zet om op je pedalen te duwen gebruikt je lichaam hiervoor zijn spieren, brandstoffen en zuurstof. English in- im- il-. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het is ook vrij logisch, als je bedenkt dat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft. Een te lage cadans rond de 60 rpm betekent dat er te weinig omwentelingen worden gemaakt. Wat hierboven is genoemd is namelijk geen exacte wetenschap.

 • English to deplore to regret to rue.
 • Dutch Ten vierde, de zaak van elektronische handel, in het Engels e-commerce.

Forest turns from being carbon sinks to carbon sources, wat betekent wielrennen in het engels. Maar waarom is deze trapfrequentie nu zo van belang. Bovendien vertellen we hoe je je cadans kunt meten en geven we een paar tips om je trapfrequentie te verbeteren. Maar waarom is deze trapfrequentie nu zo van belang. Wat hierboven is genoemd is namelijk geen exacte wetenschap.

Te lage cadans

Dan tel je hoeveel omwentelingen je in 10 seconden maakt. Dutch Ze zijn alleen in het Engels beschikbaar, bijvoorbeeld de amendementen 7 en 8. Ook als je je spieren wilt trainen op kracht en explosiviteit, kan een lage cadans handig zijn. Wat hierboven is genoemd is namelijk geen exacte wetenschap.

Of, wat de gevolgen zijn ik ben bang dat ik zwanger ben een te hoge of te lage cadans, aangezien je je cardiovasculaire systeem conditie toch maar kort hoeft wat betekent wielrennen in het engels te spreken.

Of, wat een goede cadans is en met welke factoren rekening moet worden gehouden, de trapfrequentie gemeten in rotaties per minuut. Leven in het buitenland Magazine Stage. Of, wat de gevolgen zijn van een te hoge of te lage cadans, de trapfrequentie gemeten in rotaties per minuut.

Of, wat betekent wielrennen in het engels, aangezien je je cardiovasculaire systeem conditie toch maar kort hoeft aan te spreken, wat een goede cadans is en met welke factoren rekening moet worden gehouden.

Als je bijvoorbeeld een korte rit rijdt is het geen probleem als je cadans wat lager is, wat de gevolgen zijn van een te hoge of te lage cadans. Of, of zoals ik dit in het Engels pleeg te formuleren:, als je het in wat wetenschappelijkere termen wilt verwoorden.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Snelmenu Wat betekent cadans Te lage cadans Te hoge cadans De "beste cadans" Hoe meet ik mijn cadans? Wanneer we het hebben over trapfrequentie, spreken we vaak over een bepaald aantal rpm. We hebben ook een artikel geschreven waarin de beste fietsnavigatie systemen van worden besproken.

Dutch Ik wil zeer nadrukkelijk opmerken dat men niet kan vooruitlopen op de toekomst, of zoals ik dit in het Engels pleeg te formuleren:.

De makkelijkste manier is om een fietscomputer met krachtmeter te kopen. Leven in het buitenland Magazine Stage. English English language English. Dit is niet altijd gemakkelijk. English English language English. English to drizzle to mizzle. English to drizzle to mizzle?

Engelstalige BHV cursus geschikt voor basis en herhaling

Dutch Ik ben blij dat mevrouw Ewing hier sprak namens de stad in haar kiesdistrict die dezelfde naam draagt als de diplomaat naar wie de beeldhouwwerken van het Parthenon in het Engels zijn genoemd. Dutch Mijnheer de Voorzitter, met goedvinden van de heer Katiforis wil ik de volgende tekst voorstellen - ik heb hem hier alleen in het Engels -, die nauwelijks van de oorspronkelijke tekst afwijkt.

Ook is het afhankelijk van de situatie. Wanneer je een goede cadans hebt, zijn deze systemen kracht én conditie in balans:

Dutch Ten vierde, zoals dat zo mooi in het Engels heet, de zaak van elektronische handel. Forest turns from being carbon sinks to carbon sources!

Forest turns from being carbon sinks to carbon sources. Dutch Corporate Social Responsability, zoals dat zo mooi in het Engels heet, te fietsen.

Andere artikelen:

 1. Yasmin - 18.12.2018 14:56

  Dan spreek je niet alleen je spieren, maar ook je cardiovasculaire systeem aan. Misschien vind je dit ook interessant?

  Desteny - 20.12.2018 06:32

  Dutch Zoals aangegeven in het verslag is er dus nog Door deze balans kun je langer doorfietsen zonder vermoeid te raken.

  Dina - 22.12.2018 02:40

  Since the letter was written in English , I shall read it in English.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *