Wanneer is student ov weer geldig

Geplaatst op: 06.05.2018

Is mijn OV studentenkaart geldig Veel studenten vragen zich af wanneer hun  week  of  weekend studenten OV-chipkaart geldig is. Wisselen weekabonnement en weekendabonnement Wisselen tussen een weekabonnement en weekendabonnement is gratis, maar kan niet onbeperkt, om te voorkomen dat studenten misbruik maken van de situatie.

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Hiermee kan, afhankelijk van het soort abonnement, gratis gereisd worden. Ook op Goede Vrijdag is je weekend abonnement - net zoals met een week OV - geldig. Vraagt u later aan? Is mijn week OV-chipkaart geldig in de vakantie? Vanaf altijd in- en uitchecken met de OV-chipkaart De discussie rond de OV-chipkaart is eindelijk voorbij.

In het weekend, tussen zaterdag 4. Wanneer is dit het geval. Doet u mbo of valt u nog onder het oude stelsel van studiefinanciering. In het weekend, maar krijg nog helemaal geen korting als ik met de bus ga. Maar ik reis er nu al mee, tussen zaterdag 4.

Studenten OV vakantie Is je studenten OV geldig in de vakantie en kan je gratis reizen in de vakantie? OV-chipkaart nu ook voor iedereen!
 • Heb je een weekabonnement , dan kan je niet gratis reizen in de vakantie met je week OV studentenkaart. Frans Leeuwenberg ,
 • Vul dan het nationaliteitenschema in. Bij de volgende  vakanties  kun je niet gratis reizen met je  week OV-chipkaart , maar wel met een  weekend OV-chipkaart:.

Week- of weekendabonnement

Hoe werkt een OV-chipkaart Het duurt niet lang meer of iedereen die met het openbaar vervoer wil reizen moet een OV-chipkaart hebben. Dit zorgt vaak voor verwarring, omdat de feestdagen gewoon doordeweeks vallen, waardoor je al gauw vergeet dat je ineens moet betalen voor je reis.

Vanaf altijd in- en uitchecken met de OV-chipkaart De discussie rond de OV-chipkaart is eindelijk voorbij. Weten jullie hoe dit zit? Wanneer is studenten ov-chipkaart geldig? Ook op de feestdagen die in de volgende paragraaf worden genoemd reis je met korting. U krijgt een studentenreisproduct als u een voltijdopleiding doet aan mbo, hbo of universiteit, ook als u nog geen 18 bent.

 • Wanneer er wel poortjes zijn op het treinstation, moet je wel inchecken. Wanneer is het vakantie voor de studenten OV-chipkaart?
 • Of je gratis kunt reizen met je OV studentenkaart in de vakantie ligt namelijk aan het abonnement dat je gebruikt. Dit zorgt vaak voor verwarring, omdat de feestdagen gewoon doordeweeks vallen, waardoor je al gauw vergeet dat je ineens moet betalen voor je reis.

M vr gr Maaike Jos Bomersin tegenstelling tot studenten met een week OV-chipkaart, in tegenstelling tot studenten met wanneer is student ov weer geldig week OV-chipkaart. M vr gr Maaike Jos Bomersin tegenstelling tot studenten met een week OV-chipkaart, in tegenstelling tot studenten met een week OV-chipkaart.

M vr gr Maaike Jos BomersStudenten met een weekend OV kunnen wel gratis reizen in de vakantie, in tegenstelling tot studenten met een week OV-chipkaart.

Laatste nieuws

Heeft zij recht op een studentenkortingskaart? In het schema met reistijden leest u wanneer u gratis reist en wanneer met korting. Feestdagen De volgende dagen zijn  feestdagen  in , waarbij je met een  studenten week OV  met korting reist en met een studenten weekend OV-chipkaart gratis kunt reizen:

Wanneer is het vakantie voor de studenten OV-chipkaart. En hoe zit het met je studenten OV-chipkaart tijdens de feestdagen. Wanneer is je chipkaart geldig. Dit zorgt vaak voor verwarring, waardoor je al gauw vergeet dat je ineens moet betalen voor je reis, maar ook in de vakantie en op feestdagen. Wanneer is je chipkaart geldig.

Week-ov of weekend-ov

Als je recht hebt op studiefinanciering, kun je gratis of met korting reizen met de studenten ov-chipkaart. Help je ons verder? Hieronder volgt een overzicht van de vakanties, waarin je niet gratis reist met je week OV-chipkaart.

Geldigheid studenten ov-chipkaart zomervakantie Of de studenten ov-chipkaart geldig is in de zomervakantie, hangt af van het soort abonnement. De rede is dat de overheid zo kan bepalen hoeveel elk vervoersbedrijf van de overheid betaald krijgt.

 • Naast de vakanties kennen we ook de feestdagen , waarin aparte regels gelden voor het gebruik van je OV-chipkaart.
 • Feestdagen De volgende dagen zijn  feestdagen  in , waarbij je met een  studenten week OV  met korting reist en met een studenten weekend OV-chipkaart gratis kunt reizen:
 • Studenten week OV-chipkaart vakantie Heb je een weekabonnement , dan kan je niet gratis reizen in de vakantie met je week OV studentenkaart.
 • Richard ,

Mens en Samenleving Subrubriek: Voor studenten met een weekabonnement is de ov-chipkaart niet geldig tussen 16 juli tot 0.

Mens en Samenleving Subrubriek: Voor wanneer is student ov weer geldig met een weekabonnement is de ov-chipkaart niet geldig tussen 16 juli tot 0. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen een weekabonnement of weekendabonnement.

Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen een weekabonnement of weekendabonnement. Hebt u al eerder studiefinanciering of een reisproduct gehad voor een andere opleiding in het hoger onderwijs. Mens en Samenleving Subrubriek: Voor studenten met een weekabonnement is de ov-chipkaart niet geldig tussen 16 juli tot 0.

Wanneer is je chipkaart geldig?

Is mijn weekend OV-chipkaart geldig? Alleen als u op de 1e dag van de maand hebt aangevraagd, mag u diezelfde maand nog reizen. In het weekend, tussen zaterdag 4. Doet u mbo of valt u nog onder het oude stelsel van studiefinanciering?

DUO heeft vastgesteld wanneer de ov-chipkaart voor studenten geldig is. Is mijn studentenreisproduct nu tot eind augustus geldig of tot het eind van mijn stage. DUO heeft vastgesteld wanneer de ov-chipkaart voor studenten geldig is.

Andere artikelen:

 1. Jade - 09.05.2018 11:05

  In de vakantie gelden andere regels voor de  studenten week OV-chipkaart. Is mijn week OV-chipkaart geldig?

  Gianne - 19.05.2018 13:26

  De rede is dat de overheid zo kan bepalen hoeveel elk vervoersbedrijf van de overheid betaald krijgt. Studenten weekend OV-chipkaart vakantie Studenten met een weekend OV kunnen wel gratis reizen in de vakantie, in tegenstelling tot studenten met een week OV-chipkaart.

  Raphaël - 23.05.2018 12:44

  Dit geldt echter alleen in de weekenden. Reageer op het artikel "Wanneer is studenten ov-chipkaart geldig?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *