Waar kan ik steunkousen aan laten meten

Geplaatst op: 20.07.2018

Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Een steunkous helpt de bloedcirculatie te stimuleren door van buitenaf druk uit te oefenen op het weefsel.

U kunt de kousen het best met de hand wassen in lauwwarm water. Wij zullen hier zo spoedig mogelijk mee aan de slag gaan. De warmtehuishouding kan verstoord zijn, doordat steunkousen de kleine oppervlakkige huidvaatjes leegdrukken.

Ja, juist als het warm weer is hebben je aderen de steun van je steunkousen extra hard nodig. De Livit consulent adviseert u over de materialen en de eigenschappen van deze materialen. Er is een verschil tussen steunkousen en therapeutisch elastische kousen TEK.

U mag ons natuurlijk ook bellen - 20 We vragen regelmatig aan onze klanten of ze tevreden zijn. Eventueel vocht dat zich heeft opgehoopt wordt met de juiste kous afgevoerd, en de dikte van uw been of bene wordt minder. We staan voor u klaar Onze orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing. Vul hieronder uw telefoonnummer in en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Eventueel vocht dat zich heeft opgehoopt wordt met de juiste kous afgevoerd, en de dikte van uw been of werk en werkloosheid antwoorden wordt minder! Waar kan ik steunkousen aan laten meten vocht dat zich heeft opgehoopt wordt met de juiste kous afgevoerd, en de dikte van uw been of bene wordt minder.

Therapeutisch elastische kousen TEK , verkrijgbaar in drukklasse 2, 3 en 4, worden ingezet bij ernstiger klachten. Steunkousen geven compressiedruk van buiten op je aderen en ondersteunen op deze manier je doorbloeding. De druk in een steunkous neemt af van de enkel richting knie of hoger , zodat het bloed in de aderen in de goede richting naar het hart wordt verplaatst.
  • Ja, met een verwijsbrief van je huisarts worden steunkousen vanaf klasse 2 vergoed via de basisverzekering. Dank voor uw verzoek, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • En worden Steunkousen vergoed? Bestellen gaat eenvoudig en snel via onze partner Steunkousen.

Wij willen mobiliteit mogelijk maken voor wie dit niet meer vanzelfsprekend is. De compressiekousen geven een comfortabele steun. Gebruik eventueel talkpoeder om de jeuk te verlichten en probeer niet te krabben! Wij hebben uw klacht ontvangen. Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. Sluit je dit informatieblokje of navigeer je verder dan geef je toestemming.

  • Hoe trek ik mijn steunkousen aan en uit?
  • Een steunkous helpt de bloedcirculatie te stimuleren door van buitenaf druk uit te oefenen op het weefsel.

Als uw benen nog veel waar kan ik steunkousen aan laten meten bevatten zal eerst gezwachteld worden om het vocht te verminderen. Er zijn voor wat de druk betreft verschillende typen elastische kousen, onder te verdelen in drukklassen:. Als uw benen nog veel vocht bevatten zal eerst gezwachteld worden om het vocht te verminderen. Wilt u meer informatie over onze steunkousen.

Wilt u meer informatie over onze steunkousen. Wilt u meer informatie over onze steunkousen.

Meer informatie over Therapeutische elastische kousen.

Net zolang tot we samen een oplossing vinden waarmee u weer vrij er kunt bewegen. Van welk materiaal zijn de kousen gemaakt en hoe worden ze gebreid? Wilt u het helemaal veilig doen en wilt u optimale grip dan kunt u ook rubberen steunkoushandschoenen dragen. Waar kunnen we u mee helpen?

Therapeutisch elastische kousen  worden vergoed vanuit uw basisverzekering, maar komen ten laste van uw eigen risico. Therapeutisch elastische kousen TEK zijn verkrijgbaar in drukklasse 2, maar komen ten laste van uw eigen risico. Altijd dichtbij Met meer dan locaties zijn wij altijd bij u in de buurt, waar kan ik steunkousen aan laten meten. Altijd dichtbij Met meer dan locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

Therapeutisch elastische kousen TEK zijn verkrijgbaar in drukklasse 2, 3 en 4 en hebben een therapeutische werking.

Betaalmogelijkheden

TEK Kousen geven u ondersteuning en druk op uw been of benen. Steunkousen geven compressiedruk van buiten op je aderen en ondersteunen op deze manier je doorbloeding.

Ook is het wassen van de kous beter voor de elastische draden en de druk van de kous. We vragen regelmatig aan onze klanten of ze tevreden zijn. Ook sommige aan- en uittrek hulpmiddelen worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Wij zullen u zo spoedig mogelijk bellen op de door u ingevulde gegevens. De meeste leveranciers garanderen dat hun producten 3 maanden therapeutisch functioneel zijn. Als u uw nieuwe steunkousen komt ophalen, waar kan ik steunkousen aan laten meten, laat uw consulent zien hoe u de steunkousen aan- en uittrekt. U mag ons natuurlijk ook bellen 21 Stop de kousen ook niet in de droger of centrifuge. De uitwendige druk die een steunkous geeft, wordt dan relatief te hoog ten opzichte van de inwendige druk in de slagaderen.

Net zolang tot we samen een oplossing vinden waarmee u weer vrij er kunt bewegen.

Voor je lijf. Voor je leven.

Nee, een kous tot de enkel zou onvoldoende steun geven. Bij welke klachten helpen steunkousen? Uw Livit consulent verzorgt de aanvraag en de declaratie bij uw zorgverzekeraar. Steunkousen Als u problemen heeft met de doorbloeding in uw benen of armen kunnen steunkousen of therapeutisch elastische kousen TEK verlichting geven.

Mijn terugbelverzoek betreft het volgende onderwerp:. Mijn terugbelverzoek betreft het volgende onderwerp:. En worden ze vergoed. En worden ze vergoed.

Andere artikelen:

  1. Gökçe - 26.07.2018 15:30

    Als je de bovenrand van de steunkous omslaat, wordt de druk op die plaats sterk verhoogd.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *