Waar kan ik een ov chipkaart kopen in eindhoven

Geplaatst op: 17.02.2018

Dan is het aanschaffen van een reisproduct voor je OV-chipkaart misschien een voordelige keuze. Mijn bericht was weer een aanvulling op jouw bericht, om duidelijk te maken dat het niet nodig is om een persoonlijke of anonieme OV-chipkaart te hebben om met de bus te kunnen reizen.

Een persoonlijke OV-chipkaart kan je niet altijd meteen gebruiken.

Prijs met chipkrt is net boven de 2 eur. Bij de OV Servicepunten is het, naast pin of creditcard, ook mogelijk om met contant geld te betalen. Koop je kaartje in de bus bij de chauffeur en betaal eenvoudig met je pinpas. Heb je al een account? Ga nu naar de webshop van Arriva en Hermes voor de volledige voorwaarden en het bestellen van deze reisproducten: Ga voor de volledige voorwaarden naar de website van Hermes. Bravo Bravodirect Bravofiets Bravoflex.

Je kunt je reissaldo terugvragen bij de vervoerder waarmee je hebt gereisd:? Je kunt je reissaldo terugvragen bij de vervoerder waarmee je hebt gereisd:. Je kunt het bedrag dat je hierdoor te veel hebt betaalt meestal terugvragen. Je kunt bijvoorbeeld bij de NS een persoonlijke OV-chipkaart aanvragen met een abonnement erop.

Je kunt je reissaldo terugvragen bij de vervoerder waarmee je hebt gereisd:. Met welk vervoerbewijs je reist hangt af van hoe vaak je reist en natuurlijk van in kannen en kruiken riemst eigen persoonlijke voorkeur.

Het dalurendagkaartje is tevens geldig als vervoerbewijs in de Nightliners.

Meld je aan

Je hoeft dit M-ticket niet te printen. Prijs met chipkrt is net boven de 2 eur. Bij het uitchecken wordt het instaptarief teruggestort en worden de gereisde kilometers plus het basistarief in rekening gebracht. Dit instaptarief wordt later met je reisberekend. Als je je OV-chipkaart bent kwijtgeraakt, kan je deze blokkeren via ov-chipkaart. Voor persoonlijke OV-chipkaarten wordt een lager instaptarief gehanteerd dan voor anonieme OV-chipkaarten , waardoor je dus kunt reizen met een lager saldo.

Verstuur Terug naar overzicht.

 • Inloggen Inloggen met sociaal netwerk Inloggen met Facebook of.
 • Reis je een enkele rit met de bus zonder overstap?

Geldig op alle buslijnen van Hermes zuidoost-Brabant. Wanneer het saldo op je kaart negatief is, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Wanneer het saldo op je kaart negatief is, waar kan ik een ov chipkaart kopen in eindhoven, kun je niet reizen en moet je de OV-chipkaart eerst opladen.

Je zult een aantal dagen moeten wachten tot je OV-chipkaart wordt bezorgd. Wanneer het saldo op je kaart negatief is, offline navigatie app curacao je niet reizen en moet je de OV-chipkaart eerst opladen?

Je zult een aantal dagen moeten wachten tot je OV-chipkaart wordt bezorgd.

Kinderen reizen gratis mee

Dan is het aanschaffen van een reisproduct voor je OV-chipkaart misschien een voordelige keuze. Ik woon in Hey buitenland en vlieg op Eindhoven.

Als je vergeten bent om uit te checken, zal je het zogenaamde instaptarief verliezen.

Bovendien kan je evt restsaldo wat geladen is op de OV Chipkaarten niet zomaar terug krijgen! Ga voor meer informatie naar OV-chipkaart. Bovendien kan je evt restsaldo wat geladen is op de OV Chipkaarten niet zomaar terug krijgen? Je hoeft dit M-ticket niet te printen. Met de OV-chipkaart betaal je per gereisde kilometer. Bovendien kan je evt restsaldo wat geladen is op de OV Chipkaarten niet zomaar terug krijgen.

NS-kaartautomaat met het blauwe bord

Als u slechts korte tijd in Nederland bent en geen abonnement nodig hebt, is een persoonlijke OV-chipkaart waarschijnlijk niet nodig. Zo kan je op een persoonlijke OV-chipkaart abonnementen laden. Bij deze verkooppunten is het, naast pin of creditcard, ook mogelijk om met contant geld te betalen. Ga nu naar de webshop van Arriva en Hermes voor de volledige voorwaarden en het bestellen van deze reisproducten: Meld je aan Heb je al een account?

Kinderen tot 4 jaar reizen in Nederland in het openbaar vervoer altijd gratis mee. Opladen van het waar kan ik een ov chipkaart kopen in eindhoven kan bij oplaadautomaten. Kinderen reizen gratis mee Kinderen tot 4 jaar reizen in Nederland in het openbaar vervoer altijd www eindhovenairport nl aankomst mee?

Kinderen tot 4 jaar reizen in Nederland in het openbaar vervoer altijd gratis mee. Opladen van het saldo kan bij oplaadautomaten. Kinderen tot 4 jaar reizen in Nederland in het openbaar vervoer altijd gratis mee. Ga voor meer informatie naar OV-chipkaart. Opladen van het saldo kan bij oplaadautomaten.

Online aanvragen

Share Tweet Delen Delen. Je kunt bijvoorbeeld bij de NS een persoonlijke OV-chipkaart aanvragen met een abonnement erop. Ik heb even de titel van dit topic aangepast.

Deze automatische korting geldt niet voor de trein. Als je niet uitcheckt, betaal je dus het volledige instaptarief. Als je niet uitcheckt, betaal je dus het volledige instaptarief.

Andere artikelen:

 1. Hilary - 24.02.2018 20:19

  Het kaartje voor de Nightliner kan overdag na In het bijzonder bevat deze pagina informatie voor toeristen.

  Janny - 26.02.2018 03:31

  Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Op een persoonlijke OV-chipkaart staat uw foto en geboortedatum en kunnen abonnementen geladen worden.

  Christine - 01.03.2018 00:57

  Je kunt verschillende kaartjes aanschaffen. Je moet met een persoonlijke OV-chipkaart ook een instaptarief betalen als je incheckt bij een vervoerder.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *