Schipbreuk en juttersmuseum flora pontweg de koog

Geplaatst op: 25.12.2018

Recensies Er is 1 beoordeling van Schipbreuk en Juttersmuseum Flora. Voor kinderen is er veel te doen en te beleven, maar ook volwassenen hebben veel te zien. Het valt op door de grote brulboeien die in het grasland staan en het scheepje dat je vanaf de weg ook al ziet liggen.

Pontweg , De Koog , Nederland. Schrijf dan hieronder je recensie. Schipbreuk en Juttersmuseum Flora is het grootste juttersmuseum ter wereld. Een reactie posten Bedankt voor je reactie! Iedere keer als we op Texel zijn en naar De Koog rijden, dan komen we er langs: Laat ik beginnen met iets wat ik heel leuk vond aan het museum: Faciliteiten We hebben geen informatie over de faciliteiten van Schipbreuk en Juttersmuseum Flora.

Opgeslagen Opslaan Schrijf recensie. Opgeslagen Opslaan Schrijf recensie. Opgeslagen Opslaan Schrijf recensie. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Centreer op mijn locatie Routebeschrijving Kaart hercentreren Vergroot kaart. Heb je nog geen account.

Tentoonstellingen Er zijn geen actuele tentoonstellingen van Schipbreuk en Juttersmuseum Flora bekend. Je vindt het museum aan de Pontweg nummer A bij De Koog. Er is 1 beoordeling van Schipbreuk en Juttersmuseum Flora.
  • Hij mag alle expositieschuren in en gezellig mee in het restaurant. Opgeslagen Opslaan Schrijf recensie.
  • Er zijn maar twee voorwaardes:

Visitor information

Voor kinderen is er veel te doen en te beleven, maar ook volwassenen hebben veel te zien. Dat hebben ze vast wel ergens op de planken staan. Ik heb bakken met medicijnen, tandenborstels, oude lampen, speelgoed en zelfs allerhande kroonkurken zien staan. Er is 1 beoordeling van Schipbreuk en Juttersmuseum Flora.

Er zijn geen actuele tentoonstellingen van Schipbreuk en Juttersmuseum Flora bekend. Het valt op door de grote brulboeien die in het grasland staan en het scheepje dat je vanaf de weg ook al ziet liggen.

Hoe wil je je aanmelden?

Centreer op mijn locatie Routebeschrijving Kaart hercentreren Vergroot kaart. Centreer op mijn locatie Routebeschrijving Kaart hercentreren Vergroot kaart.

Je moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken. Je moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken. Je moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken. Marinemuseum Den Helder - 7,6 km.

Recensie voor museum Schipbreuk en Juttersmuseum Flora

Locatie Pontweg , De Koog , Nederland. Nieuwere post Oudere post Homepage. Aangespoeld van de boot Naast heel veel interessante verhalen over schipbreuk en reddingsacties, is er vooral heel veel te zien aan aangespoelde voorwerpen.

Of gebruik je e-mailadres. Of gebruik je e-mailadres. Wanneer heb je dit museum bezocht. Deze beoordeling is gebaseerd op de waardering van dit museum op verschillende andere platformen. Wanneer heb je dit museum bezocht. Je weet soms niet waar je kijken moet! Wanneer heb je dit museum bezocht.

WhichMuseum — made in Amsterdam. Schrijf een recensie Jouw recensie helpt anderen meer te weten te komen over goede en minder goede musea. Voor kinderen zijn er speurtochten, diverse spelletjes en er is een uitgebreide speeltuin.

Je vindt het museum aan de Pontweg nummer A bij De Koog. Schipbreuk en Juttersmuseum Flora. Schipbreuk en Juttersmuseum Flora. Naast persoonlijke items slaat er ook nog wel eens vracht over boord. Iedere keer als we op Texel zijn en naar De Koog rijden, dan komen we er langs: Pagina's Contact Auteursrecht Archief. Museum Waelstee Schipbreuk en juttersmuseum flora pontweg de koog Waal - 2,1 km.

Naast persoonlijke items slaat er ook nog wel eens vracht over boord. Schipbreuk en Juttersmuseum Flora.

4 afbeeldingen

Als je geen zin hebt om alles te lezen ben je overigens ook wel even bezig, want je kijkt je ogen uit. Opgeslagen Opslaan Schrijf recensie. Er is 1 beoordeling van Schipbreuk en Juttersmuseum Flora.

Ouwe zooi zet je aan het denken Het geeft je wel te denken als je daar rondloopt en eens een oud-Hollandsch zeegerelateerd spelletje speelt op het terrein:.

Ouwe zooi zet je aan het denken Het geeft je wel te denken als je daar rondloopt en eens een oud-Hollandsch zeegerelateerd spelletje speelt op het terrein:. Er is 1 beoordeling van Schipbreuk en Juttersmuseum Flora.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *