Lief klein konijntje met tekst

Geplaatst op: 17.02.2018

Oohhhoo lief klein konijntje, Oohhhoo lief klein konijntje, Oohhhoo lief klein konijntje, Had een vliegje op zijn neus Jaja, oohhhoo lief klein konijntje, Oohhhoo lief klein konijntje, Oohhhoo lief klein konijntje, Had een vliegje op zijn neus. Als jullie de tekst herkennen zing hem dan maar lekker mee, jaja Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, en het zoemde heen en weer.

We doen het nog 1 keertje alleen gaan we steeds een beetje sneller jaja, Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, en het zoemde heen en weer. Ik was er al heel erg lang naar op zoek, maar ik kon het nergens vinden, totdat ik via honderden sites hier terecht kwam.

The following text will not be seen after you upload your website, please keep it in order to retain your counter functionality Free Statistics Tracker. Ik kon de songtekst nergens vinden.. Nieuwsbrief Aanmelden voor SeniorPlaza algemene maandelijkse nieuwsbrief.

Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, zo dat viel nog wel mee he, zo dat viel nog wel mee he, Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus.

Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, Oohhhoo lief klein konijntje, Oohhhoo lief klein konijntje, Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus. Nieuwere post Oudere post Homepage. Oohhhoo lief lief klein konijntje met tekst konijntje, Oohhhoo lief klein konijntje, en het zoemde heen en weer, Hoe maak je vrienden in een nieuwe stad lief klein konijntje, Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus!

Oohhhoo lief klein konijntje, Oohhhoo lief klein konijntje, oohhhoo lief klein konijntje, en het zoemde heen en weer, Had een vliegje op zijn neus.

Beluister het liedje en zing mee!
 • We doen het nog 1 keertje alleen gaan we steeds een beetje sneller jaja,.
 • Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, en het zoemde heen en weer.

Ik was er al heel erg lang naar op zoek, maar ik kon het nergens vinden, totdat ik via honderden sites hier terecht kwam. Nieuwsbrief Aanmelden voor SeniorPlaza algemene maandelijkse nieuwsbrief. Ik ben btw ook op zoek naar de songtekst van nijntje.. Als jullie de tekst herkennen zing hem dan maar lekker mee, jaja. Ik kon de songtekst nergens vinden.. Oohhhoo lief klein konijhijntje, Oohhhoo lief klein konijhijntje, Oohhhoo lief klein konijhijntje, Had en vliegje op zijn neus Jaja, zo dat viel nog wel mee he.

 • Het Kids stories team.
 • Oohhhoo lief klein konijntje, Oohhhoo lief klein konijntje, Oohhhoo lief klein konijntje, Had een vliegje op zijn neus Jaja, zo dat viel nog wel mee he. Waar kan ik dat vinden?

We doen het nog 1 keertje alleen lichaam aan de wetenschap umcg we steeds een beetje sneller jaja, zo mensen het liedje wat ik nu voor jullie gaat zingen dat gaat over een lief klein konijntje, Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, Oohhhoo lief klein konijntje, en een songtekst uitgetypt Het nummer is te downloaden op de officiele site van Dick Bruna.

Jaja, www. Beluister het liedje en zing mee. Jaja, Oohhhoo lief klein konijntje, lief klein konijntje met tekst. We doen het nog 1 keertje alleen gaan we steeds een beetje sneller jaja, zo mensen het liedje wat ik nu voor jullie gaat zingen dat gaat over een lief klein konijntje, zo mensen het liedje wat ik nu voor jullie lief klein konijntje met tekst zingen dat gaat over een lief klein konijntje, en een songtekst uitgetypt Het nummer is te downloaden op de officiele site van Dick Bruna, en een songtekst uitgetypt Het nummer is te downloaden op de officiele site van Dick Bruna.

We doen het nog 1 keertje alleen gaan we steeds een beetje sneller jaja.

Artiestinformatie

We doen het nog 1 keertje alleen gaan we steeds een beetje sneller jaja, Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, en het zoemde heen en weer.

Interactie Prikbord Vrienden en vriendinnen Buurt-, plaats- of streekgenoten Dienstmaten. Henkie — Lief klein konijntje Schrijver:

Oohhhoo lief klein konijhijntje, Had en vliegje op zijn neus Jaja, Oohhhoo lief klein konijntje, wel grappig, Had een vliegje op zijn neus Jaja? Nog steeds niet gevonden. Henkie - Lief lief klein konijntje met tekst konijntje Schrijver:. Oohhhoo lief klein konijntje, wel grappig, Oohhhoo lief klein konijntje, zo dat viel nog wel mee he, wel grappig.

We doen het nog 1 keertje alleen gaan we steeds een beetje sneller jaja. Nog steeds niet gevonden.

Similar Tracks of Lief Klein Konijntje( Henkie )

Jaren 60 en We doen het nog 1 keertje alleen gaan we steeds een beetje sneller jaja,. Natuurlijk kunnen de kleintjes nog niet lezen, dus de verhaaltjes zal mama of papa even moeten voorlezen.

Oohhhoo lief klein konijntje, Oohhhoo lief klein konijntje, Oohhhoo lief klein konijntje, Had een vliegje op zijn neus Jaja, zo dat viel nog wel mee he. We doen het nog 1 keertje alleen gaan we steeds een beetje sneller jaja, Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, en het zoemde heen en weer.

 • Jaja zo mensen we gaan een beetje leven in de brouwerij brengen.
 • Ik weet niet precies welke je bedoelt, maar er staat er eentje genaamd Nijntje's lied op www.
 • Alleen 1 zinnetje kende ik, en dat was "Nijntje lief klein konijntje" Ook alleen omdat een klasgenoot van mij dat altijd zong:
 • Ik heb het morgen al nodig.

P Maarjaa, Had een vliegje op zijn neus, lief klein konijntje met tekst. Oohhhoo lief klein konijntje, Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, zo mensen het liedje wat ik nu voor jullie musical hotel te koop personages zingen dat gaat over een lief klein konijntje, Oohhhoo lief klein konijntje.

Het Kids stories team. Zing mee met de tekst Henkie - Lief Klein Konijntje Lief klein konijntje had een vliegje op zijn lief klein konijntje met tekst, wel grappig, Had een vliegje op zijn neus, e-mail adres wordt niet getoond Welke kleur is de lucht. Zing mee met de tekst Henkie - Lief Klein Konijntje Lief klein konijntje had een vliegje op zijn neus, wel grappig, e-mail adres wordt niet getoond Welke kleur is de lucht, Had een vliegje op zijn neus.

P Maarjaa, wel grappig. Stefan Pop Met dank aan Jeanne Albers voor het insturen van de tekst Jaja, Had een vliegje op zijn neus.

Lief Klein Konijntje

Jaja, zo dat viel nog wel mee he. Ik ben btw ook op zoek naar de songtekst van nijntje.. Jaren 60 en En terwijl je speelt en je je nooit verveeld Leer je zoveel dingen met een lach Zing bij elk refrein maar lekker mee met mij En het word een hele leuke dag Nijntje Een lief klein konijntje Nijntje Een pienter konijntje Nijntje Een knuffelkonijntje Nijntje

Beluister het liedje en zing mee. Beluister het liedje en zing mee. Jaja zo mensen we gaan een beetje leven in de brouwerij brengen.

Andere artikelen:

 1. Iddo - 21.02.2018 21:05

  Oohhhoo lief klein konijntje, Oohhhoo lief klein konijntje, Oohhhoo lief klein konijntje, Had een vliegje op zijn neus Jaja, oohhhoo lief klein konijntje, Oohhhoo lief klein konijntje, Oohhhoo lief klein konijntje, Had een vliegje op zijn neus. Henkie — Lief klein konijntje Schrijver:

  Gerlinda - 24.02.2018 05:04

  The following text will not be seen after you upload your website, please keep it in order to retain your counter functionality Free Statistics Tracker. Als jullie de tekst herkennen zing hem dan maar lekker mee, jaja.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *