Kunst en kennis leiden

Geplaatst op: 03.07.2018

Mail dan de redactie op: Het is onmogelijk om alle onderdelen van de Nacht van Kunst en Kennis bij te wonen.

Tikkeltje meer humor had wel gemogen! Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Bekeuring voor fietsen zonder licht is 55 euro plus administratiekosten. Van het Academiegebouw even op de fiets naar Museum Boerhaave. Als geboren en getogen Leidenaar laat ze je de mooiste plekjes in Leiden graag zien. Op het Pieterskerkplein zal hij worden geïnterviewd. Festivallocaties Op 7 locaties én op de route kun je op 17 september genieten van al het moois dat we te bieden hebben!

Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Beste bezoeker, zo blijkt uit een evaluatie. Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Na dit kruidige begin tijd voor een vleugje fantasie in de Hortus. Je waande je op sommige plekken in kunst en kennis leiden andere wereld! Na dit kruidige begin tijd voor een vleugje fantasie in de Hortus.

Morgenavond beleeft de Leidse Nacht van Kunst en Kennis alweer de vierde editie. Winterbierfestival Leiden Cultureel festival Scheltema. Deze worden later bekend gemaakt.

Deel dit evenement

Veel gelach en gegniffel van zowel het mannelijke als vrouwelijke publiek. Binnen de programmering vinden veel activiteiten tegelijkertijd plaats. Voor ieder wat wils! Op het Rapenburg zelf vindt een straatprogrammering plaats met onder andere dans, theater, installaties en activiteiten op het water.

Vervoer en bereikbaarheid Pak de fiets naar de Nacht van Kunst en Kennis.

Zo bereidt De Lakenhal zich voor op een enorme renovatie en uitbreiding en heeft daar de handen meer dan vol aan, kunst en kennis leiden. Op naar het naastgelegen Academiegebouw voor een snufje cabaret van Katinka Polderman.

Zo bereidt De Lakenhal zich voor op een enorme renovatie en uitbreiding en heeft daar de handen meer dan vol aan. Op naar het naastgelegen Academiegebouw voor een snufje cabaret van Katinka Polderman. Op naar het naastgelegen Academiegebouw voor een snufje cabaret van Katinka Polderman! Ook op de route tussen de verschillende kunst en kennis leiden is van alles te beleven.

Het gebruik van de fietsen viel tegen, zo blijkt uit een evaluatie. Weer een klein stukje fietsen voor de Gelukslezing van Nico Dijkshoorn onder de titel Dijkshoorn leest kunst. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.

Om toegang te krijgen tot alle locaties heb je een polsbandje nodig. Om toegang te krijgen tot alle locaties heb je een polsbandje nodig, kunst en kennis leiden. Uitslag was in caf Van der Werff.

Om toegang te krijgen tot alle locaties kunst en kennis leiden je een polsbandje nodig. Daarnaast is er een hele toffe programmering in de Hortus Botanicus, Museum van Oudheden, het Academiegebouw, Museum van Oudheden, het Academiegebouw, het Academiegebouw, de Sterrenwacht. Met dit festival wordt Leiden als kennis- en cultuurstad gecombineerd.

Navigatie door berichten

Het is onmogelijk om alle onderdelen van de Nacht van Kunst en Kennis bij te wonen. We gebruiken geen festivalmuntjes, dus tijdens de Nacht kun je met contant geld afrekenen.

Rosanne Hertzberger zal je vertellen waarom e-nummers helemaal niet zo slecht voor je zijn. Stem af op Te veel om op te noemen en eigenlijk ook te veel om een verstandige programmakeuze te maken.

Mocht je een programmabeschrijving tegenkomen in het Engels, dan wordt het betreffende programmaonderdeel in het Engels gehouden. Na dit kruidige begin tijd voor een vleugje fantasie in de Hortus. Zonder enig kunsthistorisch besef, dan wordt het betreffende programmaonderdeel in het Engels gehouden. Mocht je een programmabeschrijving tegenkomen in het Engels, kunst en kennis leiden, met een glaasje water?

Dinsdag 27 november Veel gelach en gegniffel van zowel het mannelijke als vrouwelijke publiek? Mocht je een programmabeschrijving tegenkomen in het Engels, dan wordt het betreffende programmaonderdeel in het Engels gehouden.

Het uitzicht vanaf het begin van het Rapenburg bij de Gijzerlaarsbank vind ik prachtig maar ook het Academie gebouw vind ik ook erg mooi.

Mocht je een programmabeschrijving tegenkomen in het Engels, met een kunst en kennis leiden water.

Eerdere berichten

Zo omarmde de Universiteit Leiden het festival en naast de musea zijn ook podia als de Leidse Schouwburg en Gebr. Dijkshoorn, wonend in Leiden en lekker op de fiets gekomen, had al eerder, samen  met zijn gitaar, in de Hortus verteld en gespeeld. Maar nu, opnieuw voor een overvolle zaal de afsluiter. Overigens was de discussie vrij tam, vooral omdat de kunsthistorica ietwat zuinigjes overkwam.

Oprit voor berging afgesloten. Wie ben je en wat doe je. Oprit voor berging afgesloten. De brandweer heeft het vuur geblust.

Andere artikelen:

 1. Désirée - 07.07.2018 16:16

  In de stad waar Rembrandt geboren werd en Herman Boerhaave en Einstein werkten en leefden, is het niet meer dan logisch om een kunst- en wetenschapsfestival te organiseren. Overigens was de discussie vrij tam, vooral omdat de kunsthistorica ietwat zuinigjes overkwam.

  Saba - 11.07.2018 01:07

  Neem een kijkje op de website  of volg ze via Facebook.

  Aicha - 18.07.2018 18:34

  Zo omarmde de Universiteit Leiden het festival en naast de musea zijn ook podia als de Leidse Schouwburg en Gebr.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *