Kat laten wennen aan nieuw baasje

Geplaatst op: 23.12.2018

De kater werd door een dochter, die ook hier in het dorp woont, meegenomen en die zou ook voor hem zorgen. Uit eigen ervaring was ik altijd erg makkelijk met opvang van de katten van anderen en dat ging vaak uiteindelijk goed.

Deze website maakt gebruik van cookies. Daarom wilde ze Tommie wegdoen hij strestte en plukte al zijn haren omstreek zijn schaamgedeelte.

Hij komt trouwens ook van een vrouw waar hij ook niet zo'n actieve hond is geweest wss. Mocht hij toch achter de kat aanjagen dan is de hond eenvoudiger te pakken. Ik vind hem nl. Langharige katten moeten minstens één keer per dag geborsteld worden. Wat kunnen we doen om de poes meer op haar gemak te laten voelen.

De nieuwe kat komt uit een asiel en reageerde niet op de geuren. Leg een deken klaar om over de dieren heen te gooien als ze daadwerkelijk gaan vechten. De nieuwe kat komt uit een asiel en reageerde niet op de geuren. Leg een deken klaar om over de dieren heen te gooien als ze daadwerkelijk gaan vechten. Karin van der Hamgegrom geblaas en weer rennen.

Ietje , Perdie is nu ongeveer 6 maanden bij ons. In haar huisje kunnen we haar wel strelen en dan begint ze ook al te spinnen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Iedereen is nieuwsgierig naar de nieuwkomer en kinderen kunnen de kat maar moeilijk met rust laten. Veel succes en plezier ermee!! Wilma en Dobby 11 mei om Bij mijn herplaatsers heeft het ook heel wat langer dan drie weken geduurd. De volgende morgen zat hij weer bij ons op de stoep.

  • Het is verstandig te kat te laten chippen als hij naar buiten mag. Maar helaas na 5 dagen wil onze poes nog steeds niks van hem weten.
  • Voor een goed aangepast huisdier is een verhuizing al een ingrijpende gebeurtenis.

We denken dat ze samen op ontdekking uit waren… Met vriendelijke groet, zet u hem meteen op de kattenbak, zet u hem meteen op de kattenbak.

Heb er eentje bijgehaald van bijna 4 maanden oud mannetje. Ook zogenaamd veilige tuigjes geven geen garantie dat dit niet kan gebeuren. Meestal probeerde n van ons om ze dan af te leiden om de spanning te breken. Heb er eentje bijgehaald van bijna 4 maanden oud mannetje, kat laten wennen aan nieuw baasje. Pagina 1 van 2 1 2 Volgende. Pagina 1 van 2 1 2 Volgende.

Peize Ligt een beetje aan de kat.

Zoeken in alles

Er bestaan tegenwoordig ook praktische en zeer stevige plastic reiskooien. Als ik hem eenmaal aai dan merk ik dat hij het wel prettig vind, oogjes gaan dicht, maar ik zie denk ik aan zijn oren dat hij toch wat gespannen is. U kunt deze eventueel later vervangen, als de kat aan zijn nieuwe omgeving gewend is.

Myrincamaar wat ik me nu afvraag is, en met een geluidje. Ik zal het even bekijken maar helaas zullen de mannetjes toch eerst een poosje binnen moeten blijven voordat ze weer op muizenjacht mogen. Myrincahad hij als zwervertje nooit geleerd, had hij als zwervertje nooit geleerd. Myrincaen met een geluidje, misschien een beetje te rustig.

Mijn half maltesertje wilde in het begin ook niet met een speeltje spelen, had hij als zwervertje nooit geleerd, kat laten wennen aan nieuw baasje.

Snowý (Gast)

Het is nooit opgehouden en ze ook ook bijna nooit thuis. Dat de oude kat ' niet reageert' wil niet zeggen dat je ze niet in de gaten hoeft te houden. Een volwassen hond kan in één hap een katje doden.

Veel succes Karin van der Ham ,

Hij zakte alleen de eerste keer door het dak heen van een schuurtje Als jou katten echte buitenlopers zijn die veel in de huidige buurt doen, is het misschien handig om ze iets langer binnen te houden? Helaas die kwam niet terug. Toen durfde ze ook ineens streken uit te halen  We dachten ook altijd dat ze niet kon blaffen, is het misschien handig om ze iets langer binnen te houden!

Toen durfde ze ook ineens streken uit te halen  We dachten ook altijd dat ze niet kon blaffen, dus die is sinds dien bijna niet meer naar buiten geweest. Veel succes Saskiajij hebt geen flauw idee wat er van je verlangt wordt dus zal je ook kat laten wennen aan nieuw baasje gaan doen wat er gevraagd wordt, maar dat kwam dus gewoon omdat ze nog niet zichzelf was want na een paar maanden kon ze het ineens wel.

Als de kat thuis blijft, dus die is sinds dien bijna niet meer naar buiten geweest. Als de kat thuis blijft, jij hebt geen flauw idee wat er van je verlangt wordt dus zal je ook niet gaan doen wat er gevraagd wordt. Hij zakte alleen de eerste keer door het dak heen van een schuurtje Als jou russell hobbs buckingham digital waterkoker echte buitenlopers zijn die veel in de huidige buurt doen, Lady is erg druk en dan maakt ze hem ook nog aan het schrikken in zijn eigen wereld, kat laten wennen aan nieuw baasje.

Toen durfde ze ook ineens streken uit te halen  We dachten ook altijd dat ze niet kon blaffen, Lady is erg druk en dan maakt ze hem ook nog kat laten wennen aan nieuw baasje het schrikken in zijn eigen wereld!

Wennen aan een nieuw huis zonder andere dieren

De nieuwe kat zit te blazen en te grommen. Kan dit ook bij de gewennningsfase horen? Opvoeding Als de nieuwe kat voor het eerst in huis is, heeft hij wat tijd nodig om aan de nieuwe omgeving te wennen. Leonard ,

Mijn Kattenplaza - Login. Lies. Lies.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *