Kano verhuur noord holland

Geplaatst op: 03.09.2018

Welkom bij Theetuin Overleek Stap in een van onze fluisterboten en geniet van een ideaal dagje uit. Transport - Verhuur - Verticaal transport. Verhuur - Waterfiets - Boottocht.

Rijo bootverhuur Varen in polder Het Grootslag? Bos Kraan Verhuur is een bedrijf dat zich bezig houdt met horizontaal en verticaal transport en het Bedrijven - Particulieren - Advies. Na een korte instructie kunt u veilig het water op. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u lekker ontspannen met prachtig uitzicht op omgeving.

De canadees voor het hele gezin 2 volwassenen 2 kinderenwordt na de koffie uitgelegd! Bij Vermeijden Verhuur kunt u terecht voor de huur van: Kinderpartijtje Heeft u een kinderpartijtje, kano verhuur noord holland. Feesttent - Koeling - Pagodetent. Bij Vermeijden Verhuur kunt u terecht voor de huur van: Kinderpartijtje Heeft u een kinderpartijtje? Hoe de sloepen gebruikt moeten worden, wordt na de koffie uitgelegd.

Welkom bij fluisterbootverhuur De Bijenstal De Bijenstal heeft verschillende leuke vaartochten uitgestippeld en deze routes krijgt u gratis bij het huren van een fluisterboot. Of een dagtrip naar Marken of Volendam? Aanmelden van een bedrijf.

Kanoverhuur Friesland

Welkom bij boot huren Alkmaar Huur een comfortabele motorboot voor een gezellig dagje varen met familie en vrienden in en rondom de grachten van Alkmaar. Voor een gezin met kleinere kinderen wel zo'n prettig idee! Bedrijven - Particulieren - Catering. Gratis offerte - Particulieren - Bedrijven. Wij zijn van 1 mei tot en met 31 augustus geopend.

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

 • Groepen bij voorkeur reserveren.
 • Meer weten Als u verder bladert u akkoord gaat met hun gebruik.

Stap in een van onze fluisterboten en relax! Meer weten Als u verder bladert u akkoord gaat met hun gebruik. Welkom bij Canal motorboats. Meer weten Als u verder bladert u akkoord gaat met hun gebruik. Stap in een van onze fluisterboten en relax. Ontdek het hartje van de kaasstad Kano verhuur noord holland per kano.

Kajaktochten in Noord Holland

Canal Motorboats heeft een jarenlange traditie op het gebied van bootverhuur. Ontdek nu het mooie Alkmaar en omgeving en maak zelf een rondvaart met één of  meerdere van onze gemotoriseerde bootjes. Meer weten Als u verder bladert u akkoord gaat met hun gebruik.

Noorderneg is open en heeft veel ruimte om te spelen en te zwemmen in het Maalwater. Boek dan ook eens de borrelboot!! Het adres voor riant vakantievieren Gezellig toeren kano verhuur noord holland de Waterlandse kanalen langs Broek in Waterland, zodat ze lekker kunnen stoeien op het water. Het adres voor riant vakantievieren Gezellig toeren door de Waterlandse kanalen langs Broek in Waterland, Purmerend en Edam!

Boek dan ook eens de borrelboot!.

Wilt u een kano of een kajak huren?

Genieten op de vecht. Canal Motorboats heeft een jarenlange traditie op het gebied van bootverhuur. Bij Genieten op de Vecht in Weesp kan dat allebei!

Kanovaren in Noord Holland. Zuiderneg, en voor de jongere kids de onzinkbare Sit-ons waarmee je lekker kan stoeien op het water en sinds kort de SUP kano verhuur noord holland peddelen. Welkom bij Alkmaar Varen. Welkom bij Alkmaar Varen. Feest aan het water. Welkom bij Alkmaar Varen. Feest aan het water.

Kanokaart Nederland update: 22-11-2018

Balenklemmen - Batterijladers - Elektrische heftrucks. Sanitaire voorzieningen - Vloer - Unit. Route naar onze lokatie. Dat kan met een van onze waterfietsen.

Wij laten u genieten van speciale plekjes zoals Broek in Waterland, Overleek en Monnickendam. Wij laten u genieten van speciale plekjes zoals Broek in Waterland, Overleek en Monnickendam, kano verhuur noord holland. Wij laten u genieten van speciale plekjes zoals Broek in Waterland, Overleek en Monnickendam.

Andere artikelen:

 1. Rimmer - 07.09.2018 08:27

  Je nodig hebt om een product te verkopen, nieuw of gebruikt, beschrijft de caráterísticas grote, voegt een geschatte prijs en een categorie en begint te verkopen.

  Verona - 15.09.2018 10:56

  Je nodig hebt om een product te verkopen, nieuw of gebruikt, beschrijft de caráterísticas grote, voegt een geschatte prijs en een categorie en begint te verkopen. Ontdek nu het mooie Alkmaar en omgeving en maak zelf een rondvaart met één of  meerdere van onze gemotoriseerde bootjes.

  Ada - 18.09.2018 19:11

  Of een dagtrip naar Marken of Volendam? Of verras de kinderen met een bezoek aan speeltuin de Batavier!

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *