Ik heb gehoord vertalen in het engels

Geplaatst op: 12.08.2018

Voorbeelden zien voor de vertaling I have been told that 7 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Ik heb gehoord wat mevrouw Niebler eerder in dit debat heeft gezegd en ik was met stomheid geslagen.

Dutch Ik heb ook kritiek gehoord en daar zal ik snel op proberen te reageren. Dutch Ik heb gehoord wat mevrouw Niebler eerder in dit debat heeft gezegd en ik was met stomheid geslagen.

I've heard that you do Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "heb gehoord" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Hoe weet je hiervan, waar ik mijn hele leven nog niks van gehoord heb?

Dutch Ik heb gehoord dat er in de Spaanse versie nog iets moest worden rechtgezet. Dutch Ik heb gehoord dat er in de Spaanse versie nog iets moest worden rechtgezet. People who do not respect values that are important to us ought not to be able to benefit from their application. Waarom doe je het niet allebei. Ik heb gehoord dat ik heb gehoord vertalen in het engels hertogin van Gloucester kabouters heeft gebaard.

Ik heb gehoord dat wij iets gemeen hebben. Of liever nieuwe woorden leren?

"ik heb gehoord" vertalen - Engels

I'd heard through the grapevine that you were producing movies. Dutch En toen zei hij drie woorden -- de drie meest emotieloze woorden die ik ooit gehoord heb. Dutch Oké, nou ik heb gehoord dat er een vént hier op de snelweg reed. Heard you guys got Sergeant Porter at the "E" Club with the murder weapon.

We will stage the World Cup successfully as befits one of the greatest festivals for humankind.

Voorbeelden zien voor de vertaling I've been told that 8 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch hazenlip hazenslaapje hazeslaapje hazewind hazewindhond hbo header headhunter heavy metal heb geduld met mij heb gehoord hebbedingetje hebbelijkheid hebben hebbendheid hebberig hebzucht hebzuchtig hecht hechte band hechten Heidi klum lidl collection deutschland vertalingen in het bab.

Voorbeelden zien die I heard bevatten voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Ok, nou ik heb gehoord dat er een vnt hier op de snelweg ik heb gehoord vertalen in het engels. Dutch Ik heb onlangs ook iets gehoord over een geheim rapport van de Australische veiligheidsdiensten.

2 Antwoorden

Dutch Ik heb die geruchten ook gehoord , maar kan ze noch bevestigen noch ontkennen. I thought we were friends, but Dutch Ik heb gehoord wat de heer Provan zei over actie tegen de lidstaten.

Ik heb gehoord dat je succes hebt in Milaan. Voorbeelden zien voor de vertaling I was told 26 voorbeelden met overeenstemmingen. Ik heb gehoord dat je succes hebt in Milaan? Voorbeelden zien voor de vertaling I was told 26 voorbeelden met overeenstemmingen.

Account Options

Ik heb gehoord dat u inderdaad Dutch Ik heb gehoord dat hij klinkt als een windgong bij het voorbijlopen. Voorbeelden zien die I hear bevatten voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling my attention that 3 voorbeelden met overeenstemmingen.

Dutch Ik heb gehoord dat hij klinkt als een windgong bij het voorbijlopen. Ik heb gehoord dat Robin Hood misschien nog leeft. Europe must make its voice heard loud and clear on the international scene. Ik heb gehoord dat Troje gouden stadsmuren heeft?

It's come to my attention that earlier this evening I have heard that Caesar comes to Alexandria, Prime Minister. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "ik heb gehoord" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien ik heb gehoord vertalen in het engels nauwkeurig. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "ik heb gehoord" in lion king korting anwb Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Of liever nieuwe woorden leren. Europe must make its voice heard loud and clear on the international scene!

Zojuist vertaald

Dutch Ik heb gehoord wat de heer Pedersen heeft verklaard, en ik wacht op een bevestiging van de Raad. Dutch Ik heb gehoord dat er in de Spaanse versie nog iets moest worden rechtgezet. Leven in het buitenland Magazine Stage.

Who says that we do not also have the right to learn who is travelling into our territory. Ik heb gehoord dat 't kan. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Andere artikelen:

 1. Hananja - 19.08.2018 05:06

  Waarom doe je het niet allebei! We have always said that harmonization and liberalization must go together.

  Rawien - 29.08.2018 11:50

  Waarom doe je het niet allebei!

  Stevie - 03.09.2018 11:28

  Dutch Ik heb gehoord wat de vertegenwoordiger van de Raad gezegd heeft.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *