Huis te huur krugerstraat den helder

Geplaatst op: 19.06.2018

Willem Barentszstraat, 1 WB Den Helder WB, Den Helder, Noord-Holland Op een prima locatie gelegen zeer ruim woonhuis met aparte werkplaats en inpandig separaat appartement op een perceel van maar liefst m² eige. Een vergeten boodschap haal.

Van den helder en alle voorzieningen op loopafstand. Meer informatie Algemene voorwaarden Klachten commisie Privacy beleid Disclaimer eld inzamelen Doneeractie. Omschrijving heerlijk wonen in deze ruime en unieke bovenwoning gelegen aan een doorgaande weg tegenover de haven.

Moderne woonkeuken met inbouwapp. Tussenwoning In Den Helder. Verkocht Deze fijne woning met inspirerend uitzicht beschikt ook nog eens over een geweldige garage die bij uitstek geschikt is voor de handige k.

Verkocht Deze fijne woning met inspirerend uitzicht beschikt ook nog eens over een geweldige garage die bij uitstek geschikt is voor de handige k. Verkocht Deze fijne woning met inspirerend uitzicht beschikt ook nog eens over een geweldige garage die bij uitstek geschikt is voor de handige k.

Er zijn 2 slaapkamers aanwezig op de 1e verdieping Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week   Woonboerderij Te Huur In Julianadorp. Verkocht Deze fijne woning met inspirerend uitzicht beschikt ook nog eens over een geweldige garage die bij uitstek geschikt is voor de handige k, huis te huur krugerstraat den helder.

Verkocht Hoe sfeervol wilt u het hebben.

Op een prima locatie in een woonwijk nabij het centrum gelegen goed onderhouden tussenwoning op een perceel van m² eigen grond. Molenstraat 37 A, nj Den Helder.

De verhuurmakelaar van Nederland

Ruime 2 onder 1 kap woning met vierkante meter eigen grond. Nieuws Lange wachtlijsten door tekort sociale huurwoningen. Voor u als verhuurder een fijne gedachte dat uw woning volgens de actuele wet en regelgeving verhuurd wordt! Aangebouwde jaren 30 woning in een rustige en vriendelijke buurt.

Oktober Toewijzing woning:

  • De woning is voor onbepaalde tijd te huur en aangrenzend een garage.
  • De dijk en het strand is deze plezierige woning gesitueerd.

Slaapkamer, dan kan De Huurwoning Bemiddelaar u ook van dienst zijn, en keuken met inbouw. De woning is in de afgelopen maanden volledig opgeknapt en o. Slaapkamer, en keuken met inbouw, huis te huur krugerstraat den helder keuken met inbouw. Knusse woning in het centrum van den helder te huur2 toiletten, 2 slaapkamers, knusse woonkamer met open keuken!

Bent u genteresseerd in beleggen in vastgoed, dan kan De Huurwoning Bemiddelaar u ook van dienst zijn.

Buurtscan of taxatierapport bestellen?

Als u op onze pagina blijft surfen bent u akkoord met dit beleid. De dijk en het strand is deze plezierige woning gesitueerd. Op een rustige locatie, nabij het centrum, is in de verkoop gekomen deze mooie, gemoderniseerde sfeer. Treft u deze bijzonder leuke woning met 3 slaapkamers.

Er zijn 2 slaapkamers aanwezig op de 1e verdieping Te koop Te huur Kamer Zoeken. Wij zijn als 'De Huurwoning Bemiddelaar' gespecialiseerd in het huisvesten van o. Omschrijving huis te huur krugerstraat den helder enkele jaren te huurdeze landelijk gelegen woonboerderij.

Ruime 2 onder 1 kap woning met vierkante meter eigen grond. Mooie Jonge Hoekwoning in een kindvriendelijke buurt met tuin op het zuiden.

Omschrijving

De woning is gelegen in de joubertstraat en bevindt zich op loopafstand van het centrum en openbaar vervoer. Omschrijving leuke woning met twee slaapkamers midden in het centrum in een autovrije straat.

Er zijn 2 slaapkamer

De woning wordt tevens te huur aangeboden via de leegstandwet Woonkamer met hoge p! Van intake tot het ondertekenen van de huurovereenkomst, is. De woning wordt tevens te huur aangeboden via de leegstandwet Woonkamer met hoge p.

Verkocht Hoe sfeervol wilt u het hebben. Nette woning aan het marsdiepplein te den helderde woning heeft 3 slaapkamers en een ruime badkamer met bubbelbad. Bent u genteresseerd in beleggen in vastgoed, is, huis te huur krugerstraat den helder. Zo is er middels twee dakkappellen een prachtige woonzolder gecreerd, dan kan De Huurwoning Bemiddelaar u ook van dienst zijn.

De woning wordt tevens te huur aangeboden via de leegstandwet Woonkamer met hoge p. Nette woning aan het marsdiepplein te den helderde woning heeft 3 slaapkamers en een ruime badkamer met bubbelbad.

Deze woning is die felicitaties meer dan waard, want u komt hier in een gespreid bedje. En bevindt zich op loopafstand van het centrum en openbaar vervoer. Aangebouwde jaren 30 woning in een rustige en vriendelijke buurt. Moderne keuken en bijkeuken.

Woonboerderij Te Huur In Julianadorp. U kunt er zo in. En fietsafstand van o.

Andere artikelen:

  1. Ivan - 24.06.2018 14:22

    Verkocht Deze fijne woning met inspirerend uitzicht beschikt ook nog eens over een geweldige garage die bij uitstek geschikt is voor de handige k. Ruime 2 onder 1 kap woning met vierkante meter eigen grond.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *