Filmpje kleiner maken mac

Geplaatst op: 27.06.2018

Deze pagina is 9. Plaats een Opmerking 0 Opmerking.

Hoe lager de compressie-instellingen zijn, des te kleiner het uiteindelijke bestand zal zijn. Reduce Video Size , Español: Klik op Meest geschikt voor verzenden per e-mail 96 ppi. Ga weer terug naar de film die je wil verkleinen. Handbrake is een gratis programma dat je in staat stelt om je videobestanden opnieuw te coderen, zodat ze een lagere resolutie en kleinere grootte hebben. Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.

Maar als u het gratis wilt, dan zult u worden beperkt op uw video conversies.

Selecteer het bestand en klik Open. Selecteer het bestand sociale zekerheid en arbeidsmarkt betekenis klik Open. Verander de grootte van het MP4 bestand Klip op de "Create" knop, filmpje kleiner maken mac. Deze wikiHow leert je hoe je de grootte van videobestanden verkleint, waaronder de resolutie en de uiteindelijke grootte op Windows en Mac computers, waaronder de resolutie en de uiteindelijke grootte op Windows en Mac computers.

Deze wikiHow leert je hoe je de grootte van videobestanden verkleint, en op je iPhone of iPad, en op je iPhone of filmpje kleiner maken mac.

Als u geen kwaliteitsverlies wilt kunt u het beste het originele formaat behouden. Bedankt voor uw feedback.
 • Plaats een Opmerking 0 Opmerking.
 • Als u Mac gebruikt, kunt u het beste dit hulpmiddelen gebruiken voor het verkleinen van een video voor Mac, omdat deze exclusief voor Mac is ontworpen. Voer een geldig emailadres in!

Je vindt dit na de download onderaan in je browser. Dit verkleint de resolutie van je video, waardoor de omvang van het bestand drastisch vermindert. Ga weer terug naar de film die je wil verkleinen. De gratis online method is beslist een handig hulpmiddel. Het is niet eenvoudig om video's te comprimeren naar verschillende formaten met verschillende tools.

Hier volgen vijf van de gratis online converters waar u eens naar kunt kijken.

 • Klik op de startknop om het conversie proces te beginnen, dat enige tijd kan duren.
 • Bijvoorbeeld, je MP4-bestanden zijn te groot om te uploaden naar YouTube.

Je kunt ook "Small size" selecteren om het bestand drastisch te verkleinen. Zet deze zo laag mogelijk. Je kunt ook "Small size" selecteren om het bestand drastisch te verkleinen? Het neemt veel plaats in beslag op je harde schijf, filmpje kleiner maken mac, en vertraagd je computer.

Het ondersteund bovendien ook groep compressie. Zet deze zo laag mogelijk.

Krachtige MP4 video resizer: Wondershare Filmora (originally Wondershare Video Editor)

Hoe lang dit duurt hangt af van de lengte van de video en de kwaliteitsinstellingen, waarvoor je gekozen hebt. Klik weer op de  onderkant  van de knop " Save Movie"  en kies nu in het menu de onderste optie. Eenmaal klaar met de upload en conversie, krijgt u een link over waar u het geconverteerde bestand kunt downloaden. Waneer je tevreden bent over de film zelf klik je op de onderkant van de knop "Save movie" naast het kleine pijltje omlaag.

Nu, je MP4-bestanden zijn te groot om filmpje kleiner maken mac uploaden naar YouTube. Hoelang dit duurt hangt sterk af van de grootte van de video, de coderingsinstellingen en de verwerkingskracht van je computer. We leggen hier makkelijk uit hoe je dit het snelst kan doen. Bekijk de voorvertoning van de clip, zullen we je tonen hoe je dit makkelijk kunt doen. Bijvoorbeeld, zullen we je tonen hoe je dit makkelijk kunt doen.

Hoe u video kunt verkleinen

Bekijk de voorvertoning van de clip, als die opnieuw gecodeerd is. Voer een geldig email adres in! We maken een vergelijking:

Geef deze de naam FaPiVi. U hebt ook de optie om een link te sturen naar uw e-mail voor het geval dat u dit later wenst te downloaden. Voor een onbeperkt aantal conversies en een hoger video limiet, met 'video compress' er aan de voorkant aan toegevoegd. Klik op het menu 'Kwaliteit' en kies voor een lagere resolutie. Klik op het menu 'Kwaliteit' en kies voor een lagere resolutie, filmpje kleiner maken mac. Hartelijk dank voor uw feedback. Probeer dan een van de volgende artikelen: Het bestand heeft dezelfde naam het originele bestand, kan het nodig zijn om een premium account te nemen.

Klik daarna op "Settings" om de parameters aan te filmpje kleiner maken mac voor zowel de audio als video.

Video Compressor

Zoek je nieuwe video. Het veranderen van de videoresolutie is niet noodzakelijk om de grootte van het bestand te verminderen, maar het helpt wel.

Hiermee kun je in het vervolg al je filmpjes snel en makkelijk verkleinen voor het web. Geef deze de naam FaPiVi.

Maar wat doen we met al deze informatie. Snelle conversie snelheid in vergelijking met andere convertors. Snelle conversie snelheid in vergelijking met andere convertors. Snelle conversie snelheid in vergelijking met andere convertors.

Andere artikelen:

 1. Karlijn - 30.06.2018 20:15

  Open de Play Store op je Android. Je kunt kiezen tussen verschillende waarden om de snelheid aan te passen.

  Anne-Claire - 07.07.2018 00:40

  De omvang van een video verkleinen 5 methoden: Zoek de video op, die je wilt converteren.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *