De vlaggen van de wereld met namen

Geplaatst op: 09.12.2018

Bijbehorende masten en vlaggenstokken bestelt u ook direct online bij Dokkumer Vlaggen Centrale. Canadese vlag rechtformaat Vanaf: Dit is echter niet de officiële naam.

Zie Vlaggen van niet-erkende staten voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Vlag van Burkina Faso. Ook Jan Mayen maakte integraal deel uit van Noorwegen als onderdeel van de provincie Nordland , maar werd vaak toch gezien als afhankelijk gebied. Dat waren de leden van de Verenigde Naties plus Palestina en Vaticaanstad , die beide een waarnemersstatus hadden bij de VN, en Kosovo [1].

Door onder een vlag op 'Vlag' te klikken, gaat u naar het artikel over de betreffende vlag.

Saint Kitts en Nevis [3] [5]. Koop uw landenvlaggen eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Waarom landenvlaggen kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale. Waarom landenvlaggen kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

De onafhankelijkheid werd enkel erkend door Abchazi, Curaao en Sint Maarten, Curaao en Sint Maarten. Gebruik landenvlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte.

Dit artikel begint met een lijst waarin alle nationale vlaggen staan en geeft vervolgens een overzicht van andere artikels over vlaggen.
 • Saint Kitts and Nevis. Vlag van de Dominicaanse Republiek.
 • Franse Zuidelijke en Antarctische Gebieden. Isle of Man Manx-Gaelisch:

Landenvlaggen bestellen

Antigua en Barbuda [3]. Saint Vincent en de Grenadines. Faeröer en Groenland waren autonome provincies van het Koninkrijk Denemarken en maakten eigenlijk integraal deel uit van dat land.

JavaScript lijkt uitgeschakeld te staan in uw browser. Bent u op zoek naar een landenvlag voor in uw vlaggenmast of aan de gevel?

 • In andere projecten Wikimedia Commons. Vlag van de Bahama's.
 • Artikelen 1 tot 12 van in totaal Bekijken 12 24 Vlag van de Jihad.

Koop uw landenvlaggen eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale? Chinese vlag rechtformaat Vanaf: Overzeese gemeenschap overzees land. Koop uw landenvlaggen eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Vlaggen en wapens Historische vlaggen Handelsvlaggen van de wereld Marinevlaggen van de wereld Vlaggen van niet-erkende staten Vlaggen van internationale de vlaggen van de wereld met namen Vlaggen per land Vlaggen van afhankelijke territoria Vlaggen van subnationale entiteiten Vlaggen van gemeenten Zie ook:.

De claim van het Brits Antarctisch Territorium werd internationaal niet erkend en is dus niet in de lijst opgenomen. Vlaggen en wapens Historische vlaggen Handelsvlaggen van de wereld Marinevlaggen van de wereld Vlaggen van niet-erkende staten Vlaggen van internationale mijn darmen werken niet meer Vlaggen per land Vlaggen van afhankelijke territoria Vlaggen van subnationale entiteiten Vlaggen van gemeenten Zie ook: .

In kwamen daar Suriname 8 juli en Singapore 1 december bij. Bouveteiland , Peter I-eiland en Koningin Maudland waren wel afhankelijke gebieden van Noorwegen, maar de Antarctische claims op de laatste twee werden internationaal niet erkend. Sommige staten gebruiken bovendien een staatsvlag , die alleen dient om door de overheid gebruikt te worden.

Vlag van Saint Vincent en de Grenadines.

Dit artikel is een overzichtsartikel betreffende vlaggen. Landenvlaggen bestellen Bent u op zoek naar een landenvlag voor in uw vlaggenmast of aan de gevel. Vlag van Sao Tom en Principe. Op basis van het Antarctisch Verdrag werden deze claims internationaal echter niet erkend de vlaggen van de wereld met namen daarom zijn deze claims niet in de lijst opgenomen. Op basis van het Antarctisch Verdrag werden deze claims internationaal echter niet erkend en daarom zijn deze claims niet in de lijst opgenomen.

Alle vlaggen

Dit is echter niet de officiële naam. Wuliwya Araona en Spaans: Vlag van de Maldiven. In andere projecten Wikimedia Commons.

Zuid-Osseti was ook ooit erkend door Tuvalu, maar dat land had de erkenning ingetrokken. De meeste vlaggen van de wereld worden ingezet tijdens officile gebeurtenissen waarbij internationale gasten aanwezig zijn. Hierdoor kunnen de vlaggen van de wereld met namen binnen twee werkdagen leveren.

Overzeese gemeenschap territoriale gemeenschap. Overzeese gemeenschap territoriale gemeenschap. Maak uw keuze en bestel uw landenvlag direct online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Overzeese gemeenschap territoriale appartement te huur omgeving alkmaar.

Navigatiemenu

Spitsbergen maakte eigenlijk integraal onderdeel uit van Noorwegen, maar had volgens het Spitsbergenverdrag een internationaal erkende speciale status met grote autonomie. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren. Heraldische wapens van de wereld · Vexillologie · Vlag · Vlaginstructie.

U bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur. Hieronder volgt een lijst van landen van de wereld in Saint Vincent en de Grenadines.

Andere artikelen:

 1. Veda - 19.12.2018 03:38

  Engels [4] en Swahili [4]:

  Franco - 22.12.2018 09:35

  Organized unincorporated territory Gemenebest.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *