De hooge rotterdamsche golf

Geplaatst op: 25.12.2018

Neem vrijblijvend contact op met Marie-José van der Klift via mobiel 06 of via de mail mj. De aard van het spel, zorgt voor verbroedering en meer aandacht voor elkaar. De businessclub biedt u met haar programma een veelvoud van mogelijkheden om nieuwe businesskansen te ontdekken.

Wilt u kennismaken met golfbaan De Hooge Rotterdamsche of profiteren van een van onze speciale golfarrangementen, ga dan naar http: A short and hilly course so close to the lowest point of the Netherlands is a surprise. Op de golfbaan en in de brasserie leert u uw toekomstige zakenpartners pas goed kennen. Het is de plek, waar u zich samen met uw mede-spelers voorbereidt op uw ronde of deze evalueert.

Generel Antal af huller 18 huller.

En de duur van het spel biedt u de kans om elkaar veel beter te leren kennen. Golfbaan De Hooge Rotterdamsche moet u tenminste n keer in uw leven gespeeld hebben? Golfbaan De Hooge Rotterdamsche moet u tenminste n keer in uw leven gespeeld hebben! Golfbaan De Hooge Rotterdamsche moet u tenminste n keer in uw leven gespeeld hebben? More information Go to the website Show phone number, de hooge rotterdamsche golf.

Stay Connected

Do you want to give your opinion as well? Baan lag er ondanks de dauw goed bij. The course is not so long but still very challenging with lots of precision required. Golf deze winter onbeperkt! Velen van hen kozen daarom voor een lidmaatschap van de golfclub.

Lekker buiten in de zon op het terras of binnen in het gezellige en sfeervol ingerichte restaurant. Voor uw zakelijke lunch, borrel of diner kunt u bij onze brasserie ook prima terecht.

 • Bestil en starttid
 • De aard van het spel, zorgt voor verbroedering en meer aandacht voor elkaar.

En de duur van het spel biedt u de kans om elkaar veel beter te leren kennen. Golfbaan De Hooge Rotterdamsche, de hooge rotterdamsche golf.

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche! Door de sportieve, ontspannende en gezellige kant van golf laat u uw business op een aangename manier groeien? Neem vrijblijvend contact op met Marie-Jos van der Klift via mobiel 06 of via de mail mj.

We kijken uit naar uw komst! Een businessclub omringd door duizenden bedrijven in en rondom Rotterdam, waardoor u uw investering weer snel terug kunt verdienen. Leden profiteren tevens van een gereduceerd greenfeetarief op een tal andere golfbanen verenigd in de Samenwerkende Golfclubs West Nederland!

Uw bedrijfsevenement of vergadering onder de rook van Rotterdam? Lekker buiten in de zon op het terras of binnen in het gezellige en sfeervol ingerichte restaurant. Wilt u kennismaken met golfbaan De Hooge Rotterdamsche of profiteren van een van onze speciale golfarrangementen, ga dan naar http: Het is de plek, ga dan naar http: Het is de plek, de hooge rotterdamsche golf. Uw bedrijfsevenement of vergadering onder de rook van Rotterdam.

Driving range echter erg beperkt en voor de club als geheel een van de minste faciliteiten.

De Texelse Golfclub

Ook omdat we hier pas in de baan achter kwamen ipv bij de receptie. The average rating of these reviews is a 7. Het is de plek, waar u zich samen met uw mede-spelers voorbereidt op uw ronde of deze evalueert.

 • De Hooge Rotterdamsche heet u van harte welkom!
 • De basis voor een langdurige, hechte en succesvolle zakelijke relatie.
 • Waarom in de file staan als u vanuit het mooiste kantoor van de Randstad kunt flexwerken.
 • To ensure you the best experience, we use cookies on our website for technical, analytical and marketing purposes.

Leden profiteren tevens van een gereduceerd greenfeetarief op een tal andere golfbanen verenigd in de Samenwerkende Golfclubs West Nederland. Golf deze winter onbeperkt? We staan u heel graag persoonlijk bij. Leden profiteren tevens van een gereduceerd greenfeetarief op een tal andere golfbanen verenigd in de hooge rotterdamsche golf Samenwerkende Golfclubs West Nederland.

Uiteraard kunt u er eveneens genieten van uw koffie, de hooge rotterdamsche golf, drankje, lunch, drankje, thee. Summary Reviews Golf breaks In the neighbourhood Map. Summary Reviews Golf breaks In the neighbourhood Map. Uiteraard kunt u er eveneens genieten van uw koffie, thee, drankje, lunch, drankje.

Events Search and Views Navigation

The average rating of these reviews is a 7. Een businessclub omringd door duizenden bedrijven in en rondom Rotterdam, waardoor u uw investering weer snel terug kunt verdienen. Ook omdat we hier pas in de baan achter kwamen ipv bij de receptie.

Gratis wifi en presentatiemiddelen staan voor u ter beschikking. Velen van hen kozen daarom voor een lidmaatschap van de golfclub. Gratis wifi en presentatiemiddelen staan voor u ter beschikking.

Andere artikelen:

 1. Lance - 30.12.2018 11:52

  We staan u heel graag persoonlijk bij! Hier wordt u getrakteerd op het uitzicht over een aantal holes en kunt u de skyline van Rotterdam zien.

  Petar - 04.01.2019 08:23

  Lekker buiten in de zon op het terras of binnen in het gezellige en sfeervol ingerichte restaurant.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *