De dorpskamer ermelo parkeren

Geplaatst op: 03.10.2018

Sfeer is goed, bediening is vlot en attent en ook heel fijn: Dan is het niet druk en bediening persoonlijk omdat het dan toch niet zo druk is. Bij aankomst bleek het ontzettend groot te zijn, maar dat deed niks af aan de gezelligheid.

Mede zeer te danken aan het lieve personeel en het heerlijke eten. De smaak is er altijd goed, nooit lang wachten en de hoeveelheid personeel voor ons geen bezwaar.

Ook het drinken is niet schrikbarend duur. Superleuk en gezellig restaurant en nog een hele leuke best wel heel erg uitgebreide kaart. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

En ook erg leuk geworden na de verbouwing. En ook erg leuk geworden na de verbouwing. Vorige week met een groep gegeten, de dorpskamer ermelo parkeren. Goede kwaliteit van het eten wat lekker smaakte. Wij voelen ons hier niet meer thuis.

Vorige week met een groep gegeten.

Ideale plek om te lunchen.
  • Jammer dat bepaalde dingen apart betaald moeten worden mayonaise bijv. Het was heerlijk, top!
  • Gezellige sfeer, heerlijk eten, gemiddelde prijs.

Het eten was geweldig evenzo de bediening en de locatie. De bediening is goed, wel veel verschillende medewerkers aan de tafel maar wel erg vriendelijk. Lang moeten wachten op onze bestelling, maar dat niet alleen. Jammer dat bepaalde dingen apart betaald moeten worden mayonaise bijv. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant? Het personeel is erg snel en leuk en de sfeer is top, ga lekker door zo, wij komen zeker terug!!

Serveert dit restaurant alcohol. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Serveert dit restaurant alcohol? Vrijdag weer enorm lekker en gezellig gegeten. Goed eten, gezellig terras, gastvrij personeel en de lekkerste maaltijdsalade's.

De Dorpskamer

Kwaliteit bediening niet altijd even geweldig. De ambiance is er prima, gezellige hoekjes zodat je een beetje privacy hebt, maar ook andere mensen kan kijken. Mede zeer te danken aan het lieve personeel en het heerlijke eten.

Zeer de moeite waard om hier een keer te gaan eten, de dorpskamer ermelo parkeren. Het restaurant was vol geboekt en dat is al een bewijs dat genoemd restaurant mariah carey las vegas tickets bekend staat. Voor mij niets dan lof voor dit restaurant en als we in de buurt zijn, en de prijs kwaliteit verhouding was prima.

Voor mij niets dan lof voor dit restaurant en als we in de buurt zijn, dan komen we zeker weer langs. Op de kaart staat denk ik wel voor de dorpskamer ermelo parkeren wat wils, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Op de kaart staat denk ik wel voor ieder wat wils, en de prijs kwaliteit verhouding was prima.

Contactgegevens

Dat ze goed bekend staan kun je wel merken. Ik zie naast mij een echtpaar bij hoofdgerecht 1 schaaltje patat 1 schaaltje gebakken aardappelen. Mocht je een keer in de buurt zijn, doen!

Allemaal superlekker gegeten en gedronken. De geserveerde hapjes waren goed tot zeer goed. De geserveerde hapjes waren goed tot zeer goed. Allemaal superlekker gegeten en gedronken. De geserveerde hapjes waren goed tot zeer goed? Hotels in de buurtde dorpskamer ermelo parkeren.

Allemaal superlekker gegeten en gedronken.

Hoe was je ervaring?

Eerder duidelijk doorgesproken wat de verlangens waren. Community Hoe was je ervaring? Deze reactie alleen maar bedoeld om succes te wensen met de verbouwing; heb begrepen dat alles - min of meer - volgens plan verloopt.

Blijkbaar zijn grote porties erg veel vlees belangrijk. Blijkbaar zijn grote porties erg veel vlees belangrijk. Hier verliezen ze zeker punten op, zoiets hoort namelijk onder de service te vallen.

Andere artikelen:

  1. Maroeska - 13.10.2018 12:33

    Ik heb een heerlijk schnitzel op. Alle medewerkers waren erg vrolijk, vriendelijk en gastvrij.

    Michéle - 23.10.2018 11:19

    Lang moeten wachten op onze bestelling, maar dat niet alleen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *