Chinees restaurant dieren ni hao

Geplaatst op: 31.10.2018

Gado gado met rijst. Mifang goreng met kipfilet. Vanavond hebben we eten gehaald.

Telefoon Website www. Plakjes varkensfilet in Tausie saus pikant. Community Hoe was je ervaring? Geroosterde eend met shi-take in oestersaus. Garnalen in kruidige tomatensaus.

Geroosterde eend met shi-take in oestersaus. Boeddhistisch heiligenmaal verschillende chinese groenten, Shiitake en Tofoe. Geroosterde eend met shi-take in oestersaus. Beetje lullig om niet te vermelden dat het varkentje op was. Nasi of Bami goreng met sat, Shiitake en Tofoe.

  • Wel standaard Chinese gerechten, maar met bovengemiddelde kwaliteit. Denk dat de warenwet daar eens in de keuken moet gaan kijken.
  • Plakjes kip met champgnons. Wel standaard Chinese gerechten, maar met bovengemiddelde kwaliteit.

Foe yong Hai met garnalen. Toen we terug gingen werd er gezegd dat het gewoon vlees was. Nasi of Bami goreng met saté, babi pangang en kip in paleisstijl. Lees ook onze privacyverklaring.

Eend met shiitake in oestersaus. Garnalen met groenten in lichte knoflooksaus.

Eend met meloen en anans. Foe yong Hai met garnalen. Dit voor een goede prijs. Eend met meloen en anans. Dim Sum verschillende gestoomde hapjes.

Nasi of Bami goreng met saté, babi pangang en tjap tjoy. Plakjes runderhaas in zoet-zuursaus. Gado gado met rijst.

Ook kan ik vrijwel altijd zitten en is het eten vrij snel klaar ondanks de drukte. Geen sorry, vlees en spiegelei, eigenlijk vonden ze maar dat we zeurden. Geen sorry, geen compensatie, babi pangang en kip in paleisstijl? Geen chinees restaurant dieren ni hao, babi pangang en kip in paleisstijl, eigenlijk vonden ze maar dat we zeurden.

Nasi of Bami goreng met sat, babi pangang en kip in paleisstijl.

Voorgerechten

Gado gado met rijst. Antje Stokking 34 punten. Nasi of Bami goreng met saté, babi pangang en kip met ananas.

Geroosterde varkensfilet op z'n Kantonees Tja Sieuw, chinees restaurant dieren ni hao. Plakjes lamsvlees op z'n Mongools met prei pikant!

Klein restaurant maar zeer goed eten. Telefoon Website www. Telefoon Website www? Op theebladeren geroosterd eend met flensjes 3 stuks. Mifang goreng met kipfilet. We zijn hier 'uit eten' geweest en dat beviel goed. Klein restaurant maar zeer goed eten. We zijn hier 'uit eten' geweest en dat beviel goed.

Plakjes runderhaas in zoet-zuursaus. Tjap Tjoy met varkensvlees. Overnachten Hotels in de buurt ». Foe yong Hai met garnalen.

Krokant gebakken visfilet in zoet-zuursaus. Foe Young Hai met varkensvlees. Geroosterde eend met shi-take in oestersaus. Foe Young Hai met varkensvlees.

Andere artikelen:

  1. Dimara - 08.11.2018 04:35

    Geroosterde varkensfilet op z'n Kantonees Tja Sieuw.

    Natacha - 16.11.2018 23:04

    Prettige en vriendelijke bediening. Nasi of Bami goreng met saté, babi pangang en tjap tjoy.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *