Brasserie de vuurtoren nijkerk

Geplaatst op: 07.11.2018

Telefoon 00 Een mooi en net terras, waar je efficiënt bediend wordt, van lekkere hapjes en dranken kunt genieten met een heel mooi uitzicht - kortom een top gelegenheid van Nijkerk! Op vakantie in eigen land.

Salade met kipfilet van de big green egg Hoofd: Echt een top restaurant! Het bier was ook ok. En zo mooi geserveerd op houten planken Een gewone lunch genomen broodje zalm en twee kroketten met brood en broodje zalm waren prima.

Alberto's Italian Molenplein 7. Sfeervol en gezellig restaurant aan de haven van Nijkerk. Pannenkoeken restaurant in jungle stijl voor jong en oud. Alberto's Italian Molenplein 7.

Sfeervol en gezellig restaurant aan de haven van Nijkerk.

Vriendelijk en gastvrij personeel in een modern gezellige ambiance.

Een voorproefje

Bekijk wat reizigers erover zeggen: Alberto's Italian Winebar Molenplein De door jou geselecteerde tijd is al verstreken. Via Social Deal hier terecht gekomen. Bedankt Restaurant de Vuurtoren voor een gezellige en warme avond! Menam Thai Kitchen Kolkstraat 7. Gisteren mogen eten bij de Vuurtoren!

  • Klik op de onderstaande foto's om een impressie te krijgen. In de auto gezocht naar een Restaurant en we kwamen in de vuurtoren.
  • Brasserie Kade 10 Westkadijk

Dan ben je bij Brasserie De Vuurtoren aan het juiste adres. Gezellig om te zitten, de moeite waard om eens een hapje te gaan eten. Een van onze afwashulpen heeft promotie gemaakt. Dank voor de leuke avond. Een van onze afwashulpen heeft promotie gemaakt.

Contactgegevens

Is het gewoon geen verstand hebben van dingen die je wil doen. Heerlijk gegeten in de avondzon op een mooie terras. Sfeervol en gezellig restaurant aan de haven van Nijkerk.

Contact Klik hier om een bericht naar te sturen. Brasserie De Vuurtoren is exclusief brasserie de vuurtoren nijkerk te huren en een officile trouwlocatie. Contact Klik hier om een bericht naar te sturen. Mooi en netjes opgediend, de hoeveelheid was prima. Mooi en netjes opgediend, de hoeveelheid was prima.

Met 8 personen Op het terras zitten ook twee vrouwen. Menam Thai Kitchen Kolkstraat 7. Sfeervol en gezellig restaurant aan de haven van Nijkerk.

Verrassend lekkere koude Rode bietensoep. Herfstborrel op het zonovergoten terras. Je kreeg je eten snel. Mooie en lekkere hapjes van de big green egg. Verrassend lekkere koude Rode bietensoep. Herfstborrel op het zonovergoten terras? Herfstborrel op het zonovergoten terras.

Travelers who viewed Brasserie De Vuurtoren also viewed

Dank je wel voor een hele gezellige avond. Hoe blij kun je zijn met een nieuwe snijmachine! Zitruimte 75 zitplaatsen Maximaal personen in één groep.

Maar dan wel een witte en een bruine… best lux. Lekker brasserie de vuurtoren nijkerk, leuke inrichting en prima service. Maar dan wel een witte en een bruine… best lux. Omdat we er langs kwamen besloten we te gaan eten bij De Vuurtoren?

Andere artikelen:

  1. Caner - 10.11.2018 06:50

    Al is het niet bij ons in de buurt, toch komen we in de zomer zeker een keer terug.

    Xanne - 17.11.2018 08:39

    Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Golden Tulip Ampt van Nijkerk; een sfeervol 4-sterren hotel, gelegen aan de rand van de veluwe op een steenworp afstand van de A

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *