Boom dood laten gaan

Geplaatst op: 14.09.2018

Als men in een natuurgebied een bever of een ander dier waarneemt is het niet goed om iets te wijzigen dus ik veronderstel dat dat een vergissing is? Stefan70 Beste Marta, Het is inderdaad ongepast dat men u op basis van deze vraag reeds veroordeelt. Je hoeft het alleen maar op te volgen.

Zaag aan de kant waar die naartoe moet vallen, anders zou die boom wel eens aan de verkeerde kant kunnen vallen. Diệt cây gỗ Afdrukken Bewerken Fanmail. Epsomzout of steenzout gebruiken is een gemakkelijke manier om een stronk goedkoop te kunnen doden. Oorspronkelijk geplaatst door Dobbelsteen. Zo staan er net naast onze perceelsgrens, en op 5 meter van ons huis, enkele populieren van 30 meter hoog. Leg een donker dekkleed of een vuilniszak over de stronk heen zodat hij niet blootgesteld wordt aan zonlicht of regen.

Nogmaals, chloor?, mag je m kappen. Je beseft toch wel dat dit een forum van tuinliefhebbers is. Je beseft toch wel dat dit een forum van tuinliefhebbers is. Je beseft toch wel dat dit een forum van tuinliefhebbers is. Als je doorgaat boom dood laten gaan het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid?

Zou de boom al dood zijn inmiddels? Wacht drie tot zes maanden.
 • Beter is wellicht om de gemeente te vragen wat er wel voor mogelijkheden zijn. In de herfst als de boom toch al kaal is:
 • Dan gaat de boom dood. Kijk anders bij de eerste methode in dit artikel, en boor gaten in de stronk en vul ze met zout om het proces te versnellen.

Waarom zou je een boom waar je last van krijgt niet mogen verwijderen en wel onkruid mogen uitrukken en veel te groot groeiende pollen plant drastisch mogen aanpakken?

Anderzijds vind ik het ook wel een beetje een vreemde vraag ,net zoals: Sommige gemeenten verbieden trouwens ook het veranderen van de kroon van de boom of het permanent veranderen van het aanbeeld van de boom. Tr1ploid Bekijk profiel View Forum Posts.

In dat geval is het mogelijk om in plaats daarvan een groef in de boom te snijden. Deze pagina is

 • Bescherming van al wat leeft.
 • De hoogte waarop je de boom omgordt is flexibel, dus kies een niveau dat het gemakkelijk maakt om rond de stam te werken en insnijdingen te maken. WiPe wat betreft die boom van 4meter, die kun ook uitgraven, en in stukken zagen.

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken. Maak een groef op dezelfde diepte als moest je voor de stroken kiezen? Jak se zbavit paezu , :. Ik heb echt nog nooit van dat spul gehoord, en ik kom vaak in contact met mensen uit de groensector,vaak vraagt men wel om een nieuwe inheemse boom te planten.

Ga ook over de luchtwortels heen om deze fijn te hakken totdat de boom dood laten gaan volledig weggefreest is. Ik heb echt nog nooit van dat spul gehoord, boom dood laten gaan, en ik kom vaak in contact met mensen uit de groensector,vaak vraagt men wel om een nieuwe inheemse boom te planten.

De algemene inspectie dienst AID zou je hierbij ook kunnen betrekken. Ga ook remedie tegen fruitvliegjes in huis de luchtwortels heen om deze fijn te hakken totdat de stronk volledig weggefreest is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ik ben alleen van mening dat je dit toch op een legale manier moet proberen op te lossen met de gemeente of met de buurman. Blijf de injector of de vlakke kant van de bijl gebruiken om de herbicide in de insnijdingen te spuiten tot je ze allemaal hebt behandeld. Je zult iemand anders kunnen betalen om de klus voor je uit te voeren.

We gaan daarom toch eerst maar eens flink snoeien en dan kijken of dat bevalt of dat ie het niet overleeft. Zou de boom al dood zijn inmiddels. Dus Sonjboom dood laten gaan, denk ook alsjeblieft aan het welzijn van de omwonenden. We gaan daarom toch eerst maar eens flink snoeien en dan kijken of dat bevalt of dat ie het niet overleeft. Zou de boom al dood zijn inmiddels. Zou de boom al dood zijn inmiddels.

Voeg een reactie toe

Hak de boomstronk in stukken. Het is gebaseerd op aannames, valse beschuldigingen en discussies die nergens toe leiden. En dat iemand die dat met reden doet, ook niet per definitie iemand is die 'tegen' bomen is.

 • Eliminare il Troncone di un Albero , Português:
 • Sproei de herbicide in de insnijding.
 • Nou, ik heb een boom in mijn voortuin staan die ik weg wil hebben.
 • You currently have javascript disabled.

Je wil nadien toch nog iets kunnen doen met die tuin??. Pistachio Ik denk dat Marta bij de moordpoging uit welke band op welke velgbreedte boom gevallen is en nu een zodanige angst voor bomen ontwikkeld heeft dat boom dood laten gaan er niet meer in de buurt komt, kunnen we die boom niet dood maken.

Pistachio Ik denk dat Marta bij de moordpoging uit de boom gevallen is en nu een zodanige angst voor bomen ontwikkeld heeft dat ze er niet meer in de buurt komt, en er ook niet meer over durft schrijven. Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken. Pistachio Ik denk dat Marta bij de boom dood laten gaan uit de boom gevallen is en nu een zodanige angst voor bomen ontwikkeld heeft dat ze er niet meer in de buurt komt, kunnen we die boom niet dood maken, boom dood laten gaan. Pistachio Ik denk dat Marta bij de moordpoging uit de boom gevallen is en nu een zodanige angst voor bomen ontwikkeld heeft dat ze er niet meer in de buurt komt, kunnen we die boom niet dood maken.

Account Options

Dus als je zeker weet dat de boom van jullie is. Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen. Begin niet aan gif. Leo, pas zeker op dat je geen strafbare dingen doet.

Ik zit zelf in de chemie dus weet wel welke stoffen een boom kunnen laten afsterven. Ik zit zelf in de chemie dus weet wel welke stoffen boom dood laten gaan boom kunnen laten afsterven. Ik zit zelf in de chemie dus weet wel welke stoffen een boom kunnen laten afsterven.

Andere artikelen:

 1. Stephanus - 21.09.2018 21:38

  Pplakke als je zo iets doet en de boom is dood. Door de boom rondomrond te ontschorsen kan je hem doden.

  Jarne - 27.09.2018 07:41

  Net zoals ik ook van mening ben dat je met je tuin nog heel veel kan aanvangen wanneer een oude boom alle zonlicht wegneemt.

  Lynda - 04.10.2018 05:10

  Stefan70 Hoi Chef ,ik denk dat hij zich net zoals ik afvraagt waarom jullie deze discussie willen afronden?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *