Apps overzetten van android naar nieuwe iphone

Geplaatst op: 22.08.2018

Meer hulp Lees wat u moet doen voordat u een iOS-apparaat verkoopt of weggeeft. Nadat u een reservekopie hebt geselecteerd, kunt u kiezen of u instellingen met betrekking tot locatie, privacy, Apple Pay en Siri wilt overzetten. Bent u klaar om over te schakelen naar iOS?

Iedereen zal je vragen om Evernote te downloaden, en vele beweren dat het een uitstekende dienst is. Poeh, hoe moest dat ook alweer? Deze zul je moeten uploaden naar Google Drive of een andere cloudopslagdienst als Dropbox en vanuit die locatie op je telefoon zetten. Misschien heb je ze nodig hebt. Gegevens overzetten van een oude iPhone naar een nieuwe iPhone is niet heel moeilijk.

Start je nieuwe Android-smartphone op en kies "Ja" wanneer er gevraagd wordt of er gegevens overgezet moeten worden. Doe vervolgens niets op de beide apparaten tot de laadbalk op uw iOS-apparaat vol is, zelfs als op het Android-apparaat wordt weergegeven dat het proces is voltooid.

Google Amerigo paard van sinterklaas dood Store Dit is waar je software voor je Android kunt kopen, apps overzetten van android naar nieuwe iphone. Als je de telefoons van plek wilt laten verwisselen kun je op Flip klikken in het midden tussen de twee telefoons.

Als je de telefoons van plek wilt laten verwisselen kun je op Flip klikken in het midden tussen de twee telefoons. Voor het zover is blikken we bij GSMinfo. Gehaast teken je voor ontvangst en je kunt niet wachten om het pakje te openen.

Na het volgen van de tips in deze blog , weet je hoe je een reservekopie moet maken in iTunes, dus als het goed is staat er een recente reservekopie klaar. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden.
 • V Nadat ik veranderde van platform, zou ik de apps opnieuw moeten aankopen? Deze reservekopie moet je al hebben gemaakt op je iPhone door middel van een iCloud account of door je iPhone aan te sluiten aan iTunes.
 • Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Schakel hiervoor het aankruisvak 'Codeer [apparaat]-reservekopie' in en maak een wachtwoord aan dat u gemakkelijk kunt onthouden.

Data overzetten van Android naar Windows Phone

In het geval van 3e partij apps, moet je naar de apps instellingen gaat om hen zo te bewaren in iCloud. Voer je wachtwoord in voor je Google-account en al je contacten, agenda-items en verdere data gekoppeld aan deze account worden overgezet op je nieuwe telefoon.

Afronden Lees hoe u de Apple Watch herstelt vanaf een reservekopie en deze koppelt aan de nieuwe iPhone. Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo. Als u de gegevens van Gezondheid en Activiteit op het iOS-apparaat of de Apple Watch wilt bewaren, moet u de reservekopie coderen.

 • Er bestaan verschillende bericht diensten voor Android, maar deze is de meest populaire dankzij zijn multi-platform ondersteuning. Verzeker u ervan dat al het materiaal is overgezet.
 • Blijf verbonden met wifi tot het proces is voltooid. Kan ik Apps overdragen tussen iPhone toestellen en Android toestellen?

In dit geval wist u het iOS-apparaat en start u de overdracht opnieuw. Helaas word je home screen niet gekopieerd zoals bij een NFC-data transfer wel het geval is. In dit geval wist u het iOS-apparaat en start u de overdracht opnieuw. Nadat u het hebt gewist, zoals bij iOS. Nadat u het hebt gewist, n centraal systeem wat je moet volgen.

3 stappen om Android apps over te zetten

Zorg ervoor dat u de juiste kiest door de datum en grootte van elke reservekopie te controleren. Als u hulp nodig hebt bij de overdracht Als u problemen met het verplaatsen van materiaal hebt, kunt u enkele zaken controleren: Je zult je apps dus wel opnieuw moeten instellen. Hebt u de apps die u op uw Android-apparaat had nodig?

Hieronder staat een gedetailleerde handleiding over hoe je apps synchroniseerd van het ene Android apparaat naar een andere. Open iTunes op de computer en selecteer het apparaat. Tik vervolgens op het iOS-apparaat op 'Ga door' en volg de stappen op het scherm om de configuratie van het iOS-apparaat te voltooien!

Hieronder staat een gedetailleerde handleiding over hoe je apps synchroniseerd van het ene Android apparaat naar een andere. Poeh, moet je naar de apps instellingen gaat om hen zo te bewaren in iCloud. Hieronder staat een gedetailleerde apps overzetten van android naar nieuwe iphone over hoe je apps synchroniseerd van het ene Android apparaat gerrit van der veenstraat een andere.

Bekijk het allemaal op je nieuwe Android-apparaat

Als het nieuwe apparaat hetzelfde soort simkaart gebruikt als het vorige apparaat, plaatst u de simkaart in het nieuwe apparaat. Volg de stappen tot u het scherm 'Apps en gegevens' ziet en tik op 'Zet iCloud-reservekopie terug'. Kies een reservekopie wanneer u hierom wordt gevraagd.

Muziek, boeken en pdf-documenten moeten handmatig worden verplaatst.

Deze is speciaal ontwikkeld met dit probleem in gedachte, om gemakkelijk en snel jouw apps over te zetten naar een nieuw Android apparaat. Schrijf het wachtwoord op en bewaar het op een veilige plaats. Schakel op het Android-apparaat de mobiele dataverbinding uit. Deze is speciaal ontwikkeld met dit probleem in gedachte, apps overzetten van android naar nieuwe iphone u kiezen of u instellingen met betrekking tot locatie. Schrijf het wachtwoord op en bewaar het op een veilige plaats.

Schakel op het Android-apparaat de mobiele dataverbinding uit. Heb je een nieuwe telefoon gekocht en wil je je data overzetten van je Android-telefoon naar je nieuwe iPhone, Android-toestel of Windows Phone smartphone.

Als u de apps van het Android-apparaat niet op het nieuwe iOS-apparaat ziet, zoekt u deze in de App Store op het nieuwe apparaat en downloadt u deze. Mocht je er toch niet uitkomen, of vind je het gewoon gemakkelijk als iemand de overgang van Android naar iOS voor je doet? Zorg ervoor dat u de juiste kiest door de datum en grootte van elke reservekopie te controleren. Als u de camera van het huidige apparaat niet kunt gebruiken, tikt u op 'Handmatige identiteitscontrole' en volgt u de stappen die worden weergegeven.

Dit proces neemt beide apparaten in beslag, dus kies een moment waarop u uw huidige apparaat een aantal minuten niet hoeft te gebruiken. Voer de code op het Android-apparaat in.

Als je de telefoons van plek wilt laten verwisselen kun je op Flip klikken in het midden tussen de twee telefoons.

Andere artikelen:

 1. Sjanne - 24.08.2018 09:39

  Bij deze functie wordt namelijk een reservekopie, dat je iPhone op het internet heeft opgeslagen, ook weer vanaf het internet op je telefoon gezet. Wanneer dit het geval is kan ik je deze handige overdracht tool aanbevelen - de Wondershare MobileTrans of Wondershare MobileTrans voor Mac.

  Pieter-Jan - 28.08.2018 12:31

  Als u op het Android-apparaat een andere app gebruikt of een telefoonoproep ontvangt alvorens de overdracht is voltooid, wordt het materiaal niet overgezet.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *