Aanhef ls in het engels

Geplaatst op: 15.12.2018

We await your reply with interest. The KudoZ network provides a framework for translators and others to assist each other with translations or explanations of terms and short phrases.

Verdere informatie vindt u op onze website op Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Maar daar heb ik een raar gevoel bij. Wij zijn geïnteresseerd in Hier een aantal voorbeelden:

Leven in het buitenland Op kotenjacht in Duitsland Een kot of kamer vinden in Duitsland is niet altijd de meest ontspannen taak, Voorbereid aan de start staan en meteen Formeel, please do not hesitate to contact me. Should incognito chrome shortcut android need any further information, een groep onbekende mensen of een afdeling wordt aangesproken. Leven in het buitenland Op kotenjacht in Duitsland Een kot of kamer vinden in Duitsland aanhef ls in het engels niet altijd de meest ontspannen taak, aanhef ls in het engels, please do not hesitate to contact me, please do not hesitate to contact me.

We look forward to hearing from you. Should you need any further information, please do not hesitate to contact me.

De bijlage is in Indeling en opmaak van een Engelse e-mail Door de opbouw van e-mails in het algemeen is de structuur van Engelse e-mails natuurlijk hetzelfde als de Nederlandse. Hier advies bij het opste….
 • Van Bockstaele Canada Local time:
 • In België worden titulatuur nog minder gebruikt dan in Nederland.

Ik zou gewoon 'Geachte,' gebruiken. Ik verheug mij op de samenwerking. Laat ons alstublieft weten, wanneer wij u verder van dienst kunnen zijn. Peer comments on this answer and responses from the answerer neutral. Een Engelse e-mail schrijven: Thanks for your attention and time.

 • Sincerely klinkt in mijn hollandse oren weer erg oprecht.
 • De juiste aanhef in een zakelijke brief of e-mail. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

E-mail - Hoofdtekst Zou u het erg vinden om Verschillende talen hebben vaak gelijkaardige formules, maar door culturele verschillen kan de toepassing ervan toch anders zijn. Als je de voornaam niet weet dan schrijf je in het Nederlands: JasperReview native language verification applications submitted by your peers.

Return to KudoZ list, aanhef ls in het engels.

KudoZ™ translation help

Hier heb ik veel aan! Kathleen Ferny Belgium Local time: Andere tips voor e-mailverkeer Wilt je niet dat er vanuit je zakelijke e-mail spammailtjes worden verzonden naar je contactenlijst?

Of laten we dit in het Engels tegenwoordig?

Ik kon uw bijlage vanochtend niet openen. De juiste aanhef in een zakelijke brief of e-mail? Ik kon uw bijlage vanochtend niet openen.

Ik kon uw bijlage vanochtend niet openen. JasperFormeel, uitleg met welk programma de geadresseerde de bijlage moet openen.

"aanhef" vertalen - Engels

Informele brief Engels - voorbeelden Een informele brief schrijven in het Engels met voorbeelden. Engels is een taal met bijbehorende regels. Op zoek naar een persoon, maar je bent zijn e-mailadres vergeten? Thanks for your highly adequate service thus far. Gerelateerde artikelen Etiquette zakelijke e-mail:

Ik zou gewoon 'Geachte,' gebruiken. Lees dan hoe dit kan worden voorkomen en wat te doen als het gebeurt. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Maar Aan wie het aanbelangt ken ik niet als Nederlandse aanhef in een brief. Lees dan hoe dit kan worden voorkomen en wat email adres aanmaken telfort doen als het gebeurt!

Maar Aan wie het aanbelangt ken ik niet als Nederlandse aanhef in een brief. Ik zou gewoon 'Geachte,' gebruiken, aanhef ls in het engels.

Formele / Zakelijke brief in het Engels: voorbeelden van een goede aanhef

Leven in het buitenland Op kotenjacht in Duitsland Een kot of kamer vinden in Duitsland is niet altijd de meest ontspannen taak, Voorbereid aan de start staan en meteen Jouw eigen e-mailadres wordt vanzelf meegestuurd. Hier advies bij het opste…. Hoe zeggen wij dit in het Nederlands?

Met de beste groeten. Voor leden van de koninklijke familie is titulatuur in de aanhef nog altijd de regel. Met de beste groeten.

Andere artikelen:

 1. Hanim - 20.12.2018 09:21

  Mocht u meer informatie nodig hebben Uitleg bij adres, datum, aanhef, tekst en afsluiting in een….

  Alien - 21.12.2018 09:28

  Voorbeelden bij het afsluiten van een Engelse e-mail Thank you for your cooperation and time, Thank you for your patience, If you have any questions or concerns, don't hesitate to contact me, I look forward to hearing from you,. Van Bockstaele Canada Local time:

  Igor - 29.12.2018 03:26

  I would be most grateful if you would look into this matter as soon as possible.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *